Téma: Koloidne striebro ako antibiotikum-skusenosti -plus Kvasinky,plesne

Ja som vcera (13.7.2009)ukoncil dalsi ckylus bratia dmsa -tentokrat len 50mg lebo viac som nemal -setril som si davky.
Vysledky by som neprecenoval ale ani nepodcenoval -koren problemov v kovoch a aj sposob uzivania DMSA  s MSM  aj ALA  povazujem za velmi dobru.

a chcem buduci tyzden vyskusat co so mnou urobi koloidne striebro -kedze som presvedceny ze mam v sebe aj spustu plesni a kvasiniek ako nasledok otravy kovmi .....vcera som si objednal pristoj na jeho vyrobu pre sebe aj svojich znamych kedze vec je to dobra a kvasinky ma dnes skoro kazdy ..... ved som elektronik okrem ineho ...chi ....

tu si nejake odkazy na :

http://www.mwm.cz/clanek1.php?id=1263&a … t=&p1=

http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail … il-clanku/

http://www.koloidnestriebro.sk/

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?t=18

http://www.ionic-pulser.cz/index1.htm

http://ostatni.prirodni-leciva.cz/gener … 0/d-41170/
http://www.emis.sk/strie/strie.html

Naposledy upravil: Peter-enneagram (2009-07-14 10:42:48)

2

Re: Koloidne striebro ako antibiotikum-skusenosti -plus Kvasinky,plesne

Ako pôsobí koloidné striebro?

Keď sa koloidné striebro dostane do prostredia v okolí jednobunkových živočíchov, bráni ich životným funkciám, a tak behom krátkeho času uhynú. Ničí štruktúru bielkovinového obalu a tým zabraňuje ich rozmnožovanie a napomáha ich zničeniu. U húb a baktérií blokuje životne dôležitý enzým a tým zapríčiňuje ich zničenie.

Už pri koncentrácii 10 ppm má väčší antibakteriálny účinok ako väčšina bežných antibiotík. Dodnes vieme o 650 druhoch choroboplodných mikroorganizmov, ktoré koloidné striebro efektívne ničí. V laboratórnom prostredí v skúmavke za približne 6 minút zničí všetky choroboplodné mikroorganizmy. Známu baktériu nemocničných nákaz – Stafylococcus Aureus – dokáže tiež zničiť za takýto čas. (zdroj: Science Digest magazin, 1978, marcové číslo)

Koloidné striebro je jediná forma striebra, ktorú môžeme bezpečne používať. Do tkanív presakuje príliš pomaly, preto nezapríčiňuje tkanivové podrážďenie.

http://www.koloidne-striebro.sk/

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

3

Oblasti použitia

Aj keď netvrdíme, že naše produkty majú priamy vplyv na zdravie, zákazníci zistili prospešnosť produktu MesoSilver v celom rade aplikácií:

* Podpora imunitného systému
    * Podpora pri bakteriálnych, vírusových a plesňových infekciách
    * Úľava pri chrípke a iných ochoreniach dýchacích ciest
    * Podpora protizápalových procesov
    * Úľava pri strese
    * Zvýšenie pozornosti a koncentrácie
    * Zlepšenie športových výkonov
    * Celkové zvýšenie energie
    * Úľava po spálení slnkom
    * Zlepšenie stavu pokožky, zmiernenie svrbenia kože
    * Podpora regenerácie poškodených buniek
    * Posilnenie spojivových tkanív
    * Zdravé zlepšenie libida
    * Zvýšenie celkového pocitu zdravia

Užívanie

Ľudský organizmus veľmi dobre znáša koloidné striebro, preto možnosti jeho použitia sú takmer neobmedzené.

Vonkajšie použitie prichádza do úvahy pri kožných ochoreniach ako sú: akné, otvorené rany, opary, psoriáza, plesne na koži a nechtoch, a pod. Postihnuté miesta natierame, prípadne vymývame alebo potierame obväzom napusteným koloidným striebrom. Bežnou metódou je prikladanie obväzu napusteného koloidným striebrom, napr. pri jazvách, rezných a tržných ranách, spálení slnkom a pri rôznych kožných ochoreniach.

Pre systematické užívanie musí byť koloidné striebro užívané vnútorne, priamo alebo zriedené vodou. Orálne užívanie sa odporúča napr. pri parazitných alebo plesňových stavoch, chronickej únave, pri bakteriálnych a vírusových infekciách a pri mnohých ďalších ochoreniach. Odporúča sa tekutinu najprv ponechať niekoľko sekúnd pod jazykom, asi jednu minútu pomaly prevaľovať v ústach a až potom prehltnúť. Takto je časť koloidného striebra do tela prijatá sliznicou v ústach a môže začať okamžite účinkovať. Ak má byť koloidné striebro účinné v hrubom čreve, odporúča sa dávku ešte zapiť väčším množstvom vody. Aj keď koloidné striebro nepoškodzuje prirodzenú črevnú mikroflóru, pri dlhodobejšom užívaní alebo pri vyšších dávkach sa odporúča zvýšiť príjem potravín alebo doplnkov obsahujúcich pro-biotické kultúry.

Pri ochoreniach ústnej dutiny (zápal ďasien, nachladnutie, zápaly hrdla, zápaly mandlí, a pod.) je rozumné koloidným striebrom kloktať a vyplachovať.

Je možné ho užívať ako očné kvapky pri zápale spojiviek.

Ďalej je možné ho použiť ako nosový alebo inhalačný sprej, alebo ako prvú pomoc v spreji pri rezných ranách a popáleninách.

http://www.koloidnestriebro.sk/index.ph … mesosilver

4

RNG a koloidné striebro http://www.zdravie.sk/sz/510/t313673/p9 … iebro.html

5

Základné charakteristiky koloidného striebra

Koloidné striebro sú maličké častice a ionty čistého striebra suspendované v čistej deionizovanej vode (bez elektrických nábojov). Majú rovnaký elektrický náboj, takže sa vzájomne odpudzujú a sú v sústavnom pohybe.

Častice koloidného striebra je možné pozorovať iba elektrónovým mikroskopom. Čím menšie sú častice, tým je roztok účinnejší. Optimálna veľkosť strieborných častíc je od 1,5 do 5 nm pri koncentrácii 10 mg striebra na liter vody (10 ppm).

Striebro je uvádzané na zozname toxických látok, niektoré výskumy a skúsenosti ale naznačujú, že môže byť použité ako účinný prostriedok na ničenie baktérií a vírusov. V čistej koloidnej forme vraj nemá na človeka toxický účinok. Ako smrteľná dávka pre 72 kg vážiaceho človeka sa uvádza 10 g alebo 50-500 mg/kg nitrátu striebra. Treba však spomenúť, že nitráty striebra sú toxickejšie ako koloidné striebro.

Agentúra ochrany životného prostredia USA (EPA) zistila, že dávka 325 mikrogramov koloidného striebra denne je pre ľudské telo s hmotnosťou 72 kg netoxická. Predávkovanie striebrom spôsobuje nemoc, ktorá sa volá argýria. (ang. argyria). Jej príznakom je sivo modré sfarbenie pokožky. Niektoré zdroje uvádzajú, že toto je prakticky jediný príznak otravy, t.j. ide len o kozmetický defekt, ktorý je ale trvalý a nemá zodpovedajúci efektívny spôsob liečby, iné uvádzajú aj možnosť smrteľnej otravy. Nakoľko je argýria veľmi zriedkavá a málo zdokumentovaná sú všetky čísla uvedené v súvislosti s ňou dosť nepresné a mali by byť zvažované so všetkou opatrnosťou.

Koncentrácia striebra vo výživových doplnkoch sa udáva v ppm (parts per million), čo sa má číselne rovnať počtu miligramov striebra na jeden liter vody (mg/l). Typicky sa pohybuje od 10 do 30 ppm u väčšiny ponúkaných výrobkov. To znamená, že ak máme produkt s koncentráciou 10 ppm, v jednej kuchynskej lyžici (5 ml) sa nachádza 50 mikrogramov čistého striebra. Pre človeka s hmotnosťou 72 kg by malo byť bezpečné podľa EPA užívať cca 6 lyžíc denne.

Aby som zhrnul celkový dojem, väčšina oficiálnych a lekárskych zdrojov pred používaním striebra vystríha, zatiaľčo väčšina alternatívnych zdrojov a predajcov argumentuje v jeho prospech. Ako protiargument sú uvádzané veľmi nízke dávky a koncentrácie striebra vo výživových doplnkoch. Pravda bude - ako hovorí klasik - asi kdesi uprostred.

Liečebné použitie koloidného striebra

Koloidné striebro je podľa viacerých zdrojov vhodné ako liečebný prostriedok. Jeho liečebné schopnosti sú založené na jeho vlastnostiach. Extrémne malé rozmery častíc striebra rozptýlených v koloidnom roztoku mu umožňujú operovať na rozmerovej úrovni patogénov. Taktiež jeho elektrický náboj by mal tieto patogény priťahovať a umožňovať tak ich následnú likvidáciu.

Uvádza sa, že koloidné striebro je účinné v prípade vírusových, bakteriálnych a kvasinkových infekcií, taktiež pomáha riešiť dlhotrvajúce infekčné ochorenia, ktoré sa nedajú liečiť bežnými antibiotikami. Často sa o tom hovorí ako o tzv. efekte striebornej strely. Koloidné striebro dokáže, ako uvádzajú rôzne zdroje efektívne ničiť 650 až niekoľko tisíc druhov choroboplodných mikroorganizmov.

Koloidné striebro je bez chuti a vône, neprilieha k citlivému tkanivu. Koloidné striebro je určené pre perorálne podávanie, môžeme ho aj priložiť ako obklad na rezné rany, otvorené rany, popáleniny, bradavice, premývať ním akné, ekzémy, podráždenú kožu. Môžeme ho použiť na vyplachovanie hrdla, vkladať do ucha, aplikovať vaginálne, rektálne, rozprašovať, vdychovať nosom a do pľúc.

http://eutrofia.sk/?q=node/219

6

Odkaz pre Peťa od RNG:

Na ten generator striebornej vody, je to lacne svinstvo s prehnanou reklamou. napriek tomu, ked bude mat dobru destilovanu vodu(lepsiu ako 0.5 ppm), moze vyrobit celkomucinne koloidne striebro. Len samozrejme nie take, ako to je v tej reklame popisovane.
Velkost strieborneho atomu je 0.3 nanometru, takze to taranie o casticiah velkych stitiny a desatiny nanometru je totalny blud
Tiez najmensia castica viditelna (laserove svetlo)je okolo 400 nanometrov, co je vlnova dlzka laseroveho svetla. A ta je grobiansky velka a malo ucinna.
Jemne castice sa vyrabaju nizkymi napatiami(6v a menej) malymi prudami(niekolko niliamperov ) a velmi intenzivnu miesanim alebo cirkulaciou.
To samozrejme tato lacna primitivna masinka nema. A kedze tvoj priatel nema zrejme nic na meranie koncentacie striebra(robi sa to pristrojami kalibrovanymi na TDS=total disolved solids, merane v mg na liter=ppm)tak ani vlastne nevie, co pije. Doveruje slepo slovam toho inziniera, ktory to predava, co zrejme tomu sam nerozumie.
Pri takych mnozstvach a velkych casticiach si zrejme vyhubi aj probiotika, tj sa mu rozmnozia parazitne kultury miesto nich a prdi smradlavo,ako chemicka tovaren
Male castice (1-5 nanometrov) a iony(0.3 nanometre) sa pomerne rychlo zlucia s kyselinou v zaludku, pokial sa neabsorbovali do krvi este cez sliznice v ustach, a zneutralizovane alebo zlucene na AgCl su uz velmi malo ucinne.
To je besny chlap! Mali by ho priviazat na retaz! Taka davka koloidneho striebra musi predsa znicit vsetky mikroorganizmy nartaz, a ich vnutro, plne toxinov sa odrazu vyleje do tela, co sposobi presne tie stavy, co popisal=otravu tela. Trasenie, poskakujuca teplota, casto aj velmi znizena naslewdovana horuckou, zapalenie sliznic a mnohe z tych toxinov su neurotoxiny.
V literature sa to nazyva Herxheimerova reakcia=uhynova reakcia.
Jeho nezabiju mikroorganizmy, on sa raz popravi sam takto!!!
Este na margo tych priznakov, tak velke mnozstvo cistej destilovanej vody vypite naraz moze sposobit, hyponatremiu a tetaniu, hlavne ked to spravil na prazdny zaludok. To predsa vyvola strasny ozmoticky sok!
NUz najmenej 12 hodin by mal byt zvnutra uplne sterilny a ziadne vetry by sa mu v crevach nemali vytvarat. Ma idealny cas na to, aby zobral masivnu davku probiotik na spravnu kultivaciu criev.
Moj ciel bol len upozornit, ze privela koloidneho striebra, tak ako privela cohokolvek moze mat neprijemne nasledky. A upozornit, ze ta kvalita toho koloidneho vyrobku je dost pochybna. Nie ze by nemal ziadne ucinky, je rozhodne lepsi, ako nic, ale je hodne daleko od kvalitneho a kontrolovaneho vyrobku.
Ja som tiez s podobnou(trochu lepsiou) drotovou masinkou zacal uz prd vyse 9 rokmi. Toez trvrdili rozne veci, luc bolo v ich vode vidiet tj mala aj dost velkyc castoic. Ked som si kupil dobru kalibrovanu masinu na meranie koncentracii pevnych rozpustenych latok(1200 dolarov, mera od 0.01 ppm hore, tj je velmi citlivy s platinovymi elektrodami), tak som zistil, ze tych slubovanych 10 ppm bolo len 1.9 ppm, a na spodku plavali velke volnym okom viditelne vlocky striebra.
Odvtedy som kupil dalsie 2 modely (maloprodukcny 20 l som nainstaloval v Lucenci,, ma velmi silu cirkulacnu pumpu, velke ploche strieborne elektrody a automnaticky vypina pri dosiahnuti koncentracie 6.5 ppm. Ked som to kontroloval mojim kalibrovanym pristrojom, citalo to dost blizko 6,m takze vyrobca moc neklamal. Samozrejme voda( po prefiltrovani) je krystalovo cista, a nevidiet v nej luc laseroveho svietidla.
Doplnim, lebo tu velkost strieborneho atomu som "strelil od pasa" z vedomosti krystalickych vzdialenosti v krystale striebra, co moze byt o trochu vacsiew, nez velkost samotneho atomu ci ionu.Pozri napr na  polomery atomov a ionov na :
http://chemed.chem.purdue.edu/genchem/t … /size.html
este lepsie v tychto tabulkach
http://www.webelements.com/silver/atom_sizes.html
Takze nebol som daleko od toho, vsakze(priemer atomi =2 x radius a napr 150 pm radius je 0.3 nm priemer

7

Pozor na podvodníkov.

http://zdravi.craftcom.net/forum/smf/in … ,36.0.html

Autor podvodu http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/2 … amtype=RL2

jeho stránka http://www.kolumber.com/Ag.php

8

Najprirodzenejší prečisťovací prostriedok - pitná voda - 2.časť

Autor: Dr. Otfried D. Weise

Aká voda je najvhodnejšia k detoxikácii? Zástupcovia prírodnej zdravovedy, zvlášť známi z kníh Fit for Life, 1. a 2. diel, prisahajú na destilovanú vodu alebo vodu zbavenú minerálov prostredníctvom obrátenej (reverznej) osmózy, ktorá sa v prírode vyskytuje ako dažďová voda alebo rosa. Mnohí z nás sa ale v škole na hodinách chémie učili, že by človek nemal piť destilovanú vodu, pretože zbavuje organizmus minerálov a tým škodí. To rozhodne nie je správne. Destilovaná voda totiž odoberá z organizmu len minerály vo forme mŕtvej hmoty, ktoré sa ako usadeniny v spojivových tkanivách ľahko rozpúšťajú a to je presne to, čo chceme dosiahnuť. Ostatné minerály, ktoré sú zabudované do živých buniek v orgánoch, svaloch, kostiach a pod., destilovaná voda neodoberá, tie nie je možné tak ľahko odstrániť. Voda zbavená minerálov alebo s ich malým obsahom, hlavne destilovaná voda, má extrémne dobrú schopnosť viazať nečistoty v ľudskom organizme a dopraviť ich preč. Preto u mnohých ľuďoch zásluhou pitia destilovanej vody dochádza k silnej detoxikácii, ktorá sa nezriedka označuje za otravu destilovanou vodou. Podľa môjho názoru týmto spôsobom vznikla rozprávka, že destilovaná voda je jedovatá. Niektorí uvádzajú, že destilovaná voda necháva v organizme vo forme osmózových procesov praskať bunky. I to je nesprávne, jedine ak by ste si nechali vodu vo väčších množstvách vstrekovať intravenózne (vnútrožilne).
Môžete samozrejme siahnuť i po minerálkach, ktoré sú extrémne chudé na minerály, alebo po mäkkých vodách bez prídavku kyseliny uhličitej. Avšak destilovanú vodu pre batérie a žehličky nesmiete používať, jednak môžu obsahovať škodliviny nakoľko je zriedka plnená pod prísnym hygienickým dohľadom, a nakoniec často nejde o destilovanú vodu, ale o vodu, ktorá by v batériách alebo žehličkách mohla spôsobiť zvápenatenie alebo iné usadeniny.  Ak si chcete navždy ušetriť vláčenie fliaš, kúpte si destilačný prístroj alebo prístroj na obrátenú (reverznú) osmózu, s ktorým si vyrobíte svoju vlastnú pitnú vodu. To odporúčam hlavne pre kraje, kde je voda z vodovodu tvrdá až veľmi tvrdá, chlórovaná alebo znečistená dusičnanmi či inými organickými zlúčeninami, čo je častým javom. Také prístroje sú nutnosťou v oblastiach, kde je voda fluorizovaná (Pozn. v USA). Fluór je veľmi škodlivý. V takto postihnutých amerických veľkomestách sa zvýšil počet ochorení rakovinou o 20%. Ani pre chrup nie je fluór užitočný - len škodí organizmu.
Ak túžite po ďalších informáciách, prečítajte si ďalšiu odbornú literatúru (Pozn. napríklad Šokující pravda o vodě). Ja sám som pred viac ako ôsmimi rokmi získal veľmi dobré skúsenosti s destilovanou ako pitnou vodou, i na varenie čaju, polievok, omáčok a pod. Odmietanie tejto vody ako mŕtvej obchádzam tak, že vodu naplním do sklenených fliaš a na pol dňa ich postavím na slnko alebo aspoň vonku na svetlo. Voda je potom oživená informáciami zo slnka, prameňa všetkého života, a kozmického žiarenia. Inak by bolo rovnako nutné takéto zariadenie pre oživenie vody z prístroja pracujúceho na princípe reverznej osmózy, z filtrov, z vodovodu a aj pre minerálne vody, pretože ani tieto vody nie sú živé. Fľaše alternatívne môžete postaviť pod tachyónový kotúč alebo iný oživujúci prostriedok.
Na oživenie vody sa tiež používa vodný vírič, ktorý sa prišróbuje na vodný kohútik. Vďaka extrémne rýchlemu víreniu je v ňom kilometrovým vodovodným vedením poškodená štruktúra vody menená na čistú. Vírenie samo je prapôvodná energia, ktorá sa nachádza všade v mikrokozme a makrokozme, v DNK a čakrách (Pozn. energetických centrách) nášho tela, rovnako ako v našej Mliečnej dráhe. Dokonca i krv v našich žilách prúdi vo forme vírenia. Vďaka cielenému otáčaniu vpravo je voda schopná v organizme lepšie viazať škodliviny a odstraňovať ich. Vírením dochádza k rozpusteniu informácií škodlivín vo vode.
To je zvlášť dôležité, ak žijete v kraji, kde je voad používaná viackrát. Napr. je známe, že voda v Porúrí je po použití znova v čističkách vyčistená a následne opäť prečerpaná do hlbín. Odtiaľ sa po čase opäť odoberá a púšťa do vodovodnej siete. Tento postup sa niekoľkokrát opakuje, takže voda, i keby ste ju destilovali a čistili reverznou osmózou, obsahuje stále ešte nepriaznivé informácie, ktoré môžu zaťažiť vaše zdravie. Oživenie vody je možné i inými spôsobmi, napríklad systémom Grandera alebo Plochera.
/voľne preložené z češtiny http://cezmin.czweb.org/Voda.htm

PunBB bbcode test PunBB bbcode test

9

Otázka na RNG:

Ahoj Roman. Aký je prosím ťa rozdiel medzi destilkou z lekárne a technickou destilovanou vodou? Čo sa môže stať, keď človek vypije technickú destilku?

Ivan, nemam ani sajnu o technickej destilovanerj vode, co pod tym predavaju.
. Ked je voda destilovana z pitnej, nemozu sa v nej odrazu nabrat spiny, co tam neboli pred tym. Takze technicka by mala byt z toho hladiska nezavadna, jedine ze ju plnia do flias nevhodnym pre potravinarstvo alebo medicinu  a maju pri tom hygienu nevhodnu pre medicke ucely a potravinarske ucely. Dufam ze ju umelo nedenaturuju, ale vsetko na svete je mozne, ved technicku pouzivaju hlavne do akumulatorov

10

Ak by chcel niekto zamachrovať s koloidným strieborníkom, tak s týmto by určite zamachroval http://www.borelioza.cz/download/koloidni_stribro.pdf