11

Re: MSM

Takže to, že ma prestalo všetko bolieť po MSM, nie je vôbec náhoda: http://translate.google.com/translate?h … k%26sa%3DX

Chronickej bolesti

Snad najviac pozoruhodný objav týkajúce MSM je, že MSM je účinný bolesti vrah, ktorý pracuje s mnohými typov chronickej bolesti. V marci 1999 pozoruhodná kniha vyšla: "The Miracle MOM: fyzická Riešenie pre Pain". Táto kniha je založená na skúsenostiach z dvoch lekárov, ktorí pracovali s MSM. Autori sú: Stanley W. Jakobovu, MD, prednosta kliniky DMSO Bolesť v Portland, OR, a profesor na Oregon Zdravie vied Univerzity a Ronald M. Lawrence, MD, Ph.D., zakladateľ Medzinárodného združenia pre štúdium bolesti, a americká asociácia pre štúdium bolesti hlavy. Obaja lekári diskutovať svoje rozsiahle skúsenosti s MSM v tejto knihe. Kombinované, ktoré majú viac ako 20 rokov skúseností s bojom proti bolesti s MSM. Dospeli k záveru, že z viac ako 18.000 pacientov, že trpí chronickou bolesťou, o 70% zaznamenali prínos z používania MSM, čo je bolesť buď znižuje alebo úplne vymizli.

Typy bolesti, ktorá bola úspešne zaobchádzať s MSM obsahovať:

* Osobné zranení v dôsledku nehôd, popáleniny, atď
     * Osteoartrózy a reumatoidnej artritídy
     * Fibromyalgia
     * Nižšia chrbta
     * Bolesti hlavy, migrény
     * Svalové bolesti
     * Burzitída
     * Tenis lakte a inými miestnymi sprots zranení
     * Syndróm karpálneho
     * Skleróza;
     * Šlehnutí
     * RSI (Repititive Strain zranenia);
     * Jazvy kvôli popáleniny, operácie, úrazy, atď

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

12

http://translate.google.com/translate?h … k%26sa%3DX

Pripdavam nazor na MSM od Svetlany aby sa nam to nestratilo vo velkom blogu :

Svetlana:Este nieco k MSM:

MSM je v podstate organicky viazana sira. Nachadza sa v potravinach ako ovocie, zelenina, mäso a mliecne produkty. Jedna sa o prirodnu substanciu, ktora sa nachadza v mori, v oblakoch a v dazdovej vode. Woda, sol a prirodna sira (MSM) su tri zakladne kamene nasho organizmu. Pouzite a vyuzitie MSM:
- posilnuje a predlzuje posobenie vitaminov a mineralov v tele
- reaguje na jedy v tele, inaktivuje ich a urychluje ich vylucovanie (pod slovom jedy nie je myslena len ortut)
- je jednym z mala antioxidantom, ktore prekracuju mozgovu zavoru, zlepsuje koncentraciu, pomaha pri depresiach a strachoch
- znizuje tazkosti pri alergiach, ma rovnaku posobenia ako antihistamika, bez ich vedlajsich ucinkov
- MSM sa preukazalo ako vysoko efektivne pri autoimunnych ochoreniach
- v pozorovaniach s potkanmi MSM preukazalo zlepsenie ochrany pred rakovinovym ochorenim
- pozoruhodne je objavenie posobenia MSM na parazity napr. Gardia, trichimonady, cervy, pliesne - hlavne deti reaguju dobre
- MSM znizuje bolesti svalov a krce u starsich pacientov, u sportovcov a pretekarskych koni zvysuje vykon
- pri bolestiach preukazalo MSM lepsi ucinok ako codein a aspirin
- sira sa poklada za prirodny mineral krasy, udrziava hebku plet a vlasy dostavaju lesk
- mnohe kozne choroby ako akne,alebo exemy sa reaguju dobre na MSM
- studia dokazala znizenie bolesti pri pacientoch so zapalom klbov o 82% pri davkach 2,25 gr. MSM denne pocas 6. tyzdnov

Preto Dr. Wüst MSM nepovazuje za dolezite v akutnej detoxikacnej terapii, samozrejme komu robi dobre, nech ho berie. Nic nepokazi.

14

Ďaľšie info: http://www.solaltech.com/new/shop/index … oductId=74

preklad http://translate.google.com/translate?j … ry_state0=

15

Ty
zrejme, co mas "Plny pohar"zamorenia v mozgu, tebe zrejme posledna"
kvapka na pretecenie" je vzdy velmi blizko.
Ked uz mas ovela dlhsie obdobia bez derealizacie, znamena, ze sa telo
postupne cisti a ide to spravnym smerom a mozno budes moct po kratkom
case pouzivat vacsie ucinnejsie davky chelatorov.
Mal by si skusit roztok MSM natriet na hlavu, ako transdermalny
chelator, kde by sa z hlavu ortut potom dostavala do tela a nie naopak
najprv dostala s krvou do tela, nasytila ortutou a potom do hlavy, kde
sa znovuzabuduje. Viem, je to mechanicka zalezitost, ale zda sa mi to
logicke.Miestne pouzitie vyvola miestne odmorovanie, preferencne.
A Sylimarin nevysadzuj, pokial viem, nie je chelator a zvysuje tok zlce,
cim sa telo cisti od roznych zamoreni, hlavne v tvojom pripade
tukovorozpustnych a velkomolekularnych, ktore mozu tiez obsahovat ortut
a ine tazke kovy, pripadne ine toxiny. A nezabudaj na crevne
absorbenty(pektiny, psylium, bemtonity, aktivne uhlie) nech sa ti to po
vyluceni zlcou ani nahodou nereabsorbuje spat do krvi.

Vobec, ked uz hovorime topicke posobenie, preco beries chelatory cez zaludok?  Preco nie cez kozu na hlave. MSM roztok(10 % do vody) je na to predsa vhodny, vyniesol by to z mozgu do ostatneho tela, kde by sa cast vylucila. To sa mi zda menej nebezpecne, ako chelacia celeho tela, kde z tuku zabudovana ortut sa dostane do obehu a cast skonci zabudovana v mozgu.
A MSM je velmi lacne a prenika cez kozu vyborne.
Well, nasiel som aj mensie balenie v kapsuliach na vyskusanie
http://shop.startlivingwelltoday.com/pr … OSR%20CAPS
ale zase spominali, ze treba byt registrovany pacient, ale mozno sa to da obist, kedze presla registracia tohoto produktu ako "antioxidacneho doplnku"

Rozne cievy na skalpe prechadzaju aj dovnutra lebky, tj teoreticky do mozgu. Necvem presne cirkulaciu v hlave, ale z ustnej sliznice sa absorbuje napr alkohol rovno do mozgu. Tak isto napr zo sliznice nosa, lebo ked sa nadychnes cez nos vyparov alkoholu z konakoveho poharu, citis to okamzite v mozgu, tj sa to tam muselo dostat priamo, nie z pluc.
Celo nie je nallepsia -najblizsia cesta k mozgu, lebo su tam celne( sinusove)dutiny, ale temeno a cely vrch hlavy a spanky su blizo mozgu a iste cast cirkulacie je aj do mozgu.
Mozes vyskusat aj MSM kvapky(10% roztok) do nosa, pripadne aj do oci. Viem za na katarakt (zakal) aj na zvyseny ocny tlak a z toho vyplyvajucu makularnu degeneraciu je 10-15% roztok MSM ako kvapky do oci pouzivany.
Well, skus. Moj brat pouzivas MSM kvapky na cataract(zakal sosovky), ja si pridavam MSM do kremov(na bolesti klbov a karpalov tunel). Tiez beriem az 2 gramy skoro kazdy den na odmorenie tela a ako zdroj siry.
Polcas zivota rozpadu je od 12 do 36 hodin(12 na vymytie mocom z tela. Cast zostane v tele az 400 hodin???
http://www.solaltech.com/new/shop/index … oductId=74