Re: Moj -"Uveritelny pribeh jednej otravy"

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 14:00:07 | Upraviť | Odstrániť
Je tam spustu takychto peknych citatov u uvode tych clankov ktore sa budu Ivanovi pacit ...a nebude sa mi asi pacit ze sa tie clanky spajaju okrem ineho aj s atrologiou ako poksuom o komplexny pohlad na cloveka ...viem ze Ivan je na astologiu zanevrety ...mna zase naopak zaujima ...co uz ...

Motto: Pri všetkej úcte k „vedeckej“ medicíne - jediné, čo pre vás môžu „zadarmo“ doktori (nie lekári - tí majú liečiť ) v dnešnej dobe urobiť je, že vás vyliečia práve z tej úcty... „Mal som veľa priateľov, ktorí boli mladší, zdravší a vitálnejší ako ja. Bohužiaľ, už sú mnoho rokov na „pravde Božej“. Jedine v čom sme sa líšili, bol pohľad na „vedeckú medicínu“ - oni jej slepo až do konca verili...!

alebo tento :

Sofistikovaná „elita sveta“ financuje všetko zlo na planéte...
Svoje schopnosti (myslieť, hovoriť, konať)delegovala na podriadených:
Masmédiá dostali za úlohu strašiť ľudí, klamať, zahmlievať a vyvracať pravdu...
Pharma kartely majú vyrábať patentovateľné chemické lieky, ktoré však v podstate neliečia, ale udržiavajú status quo, - závislosť na liekoch a vytvárajú nové choroby...
Poplatná veda sa má starať o neustály vývoj a distribúciu nových liekov - skorumpovaní lekári zase predpisovať pacientom, čo najviac chemických liekov...
„Kosa smrti“ žne bohatú úrodu, čo tieto ľudské hyeny neustále zasievajú...!
Zo svojich naplánovaných zločinov proti ľudstvu sa napokon sami usvedčujú
IP: 95.102.162.19 | MSIE 6.0 | Windows 2000

--------------------------------------------------------------------------------

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 13:50:28 | Upraviť | Odstrániť
http://www.astro-tabu.sk/

Nasiel som celu seriu zaujimavych clankov od Steffeka na temu zdravia a zdravotnicta ,ockovania ,fajcenia ,rakoviny ,ktoru teraz citam ...a niektore pasaze su naozaj vynikajuce ...jedna sa o tie clanky oznacene ako "Duchovný rozvoj XVI. časť" .je tam spolu 22 casti ...svieti to na hornej casti stranky a je to zoradene od 26 casti az po prvu dolu. (Tusim ze tie posldne tri casti 24,25 a 26 su prazdne )
take citanie na volnu chvilu ...a zaroven tam rozobera tu myslienku ze clovek nema len hmotnu podstatu ale aj duchovnu aj dusevnu ...a ze sa treba venovat vsetkym trom csatiam ak clovek sa chce dostat aj do zdravotnej aj udesvnej rovnovahy ...

Robim Cutlera a tak sedim len tak za pc a vela citam kade co ...a ked ma nieco naozaj zaujme tak to sem bachnem ...

--------------------------------------------------------------------------------

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 13:43:05 | Upraviť | Odstrániť
Zdravie je zrkadlový obraz našej psychiky - väčšina chronických ochorení má príčiny v duševno-duchovných konfliktoch, ktoré možno vyriešiť prácou na sebe samom a s pomocou citlivého liečiteľa. „Nedielnou súčasťou vyliečenia je želanie a vôľa vyliečiť sa - pacient sa lieči sám, lekár iba pomáha“ (Seneca, asi r. 40 n. l).
Veľa ľudí jednoducho nevie, ako veľmi dokážu myšlienky pôsobiť na hmotný svet, že napr. myšlienka („mám rakovinu a veľa ľudí na rakovinu zomiera“) sa sama napĺňa. Rakovina nie je ničím iným, ako zhmotneným prejavom nášho vlastného, chorobného, sebeckého a egoistického myslenia. Chorí nevidia, že by choroba mohla mať dočinenia s nimi samotnými, ale idú k lekárovi a odovzdajú mu zodpovednosť za svoje zdravie... Hoci máme dokonalejšiu medicínsku techniku a vysoko rozvinutý farmaceutický priemysel, predsa sme viac chorí ako naši rodičia a prarodičia, ktorí dokonca žili v omnoho horších životných podmienkach ako my. Z toho jasne vyplýva, že klasická medicína musela niekde spraviť zásadnú chybu. Zamerala sa na liečenie chorého orgánu, ktorý oddelila od tela, no akosi pozabudla, že choroba zasiahne človeka komplexne, lebo sme bytosti „obsahujúce“ fyzickú, duševnú a duchovnú substanciu. Ak chceme žiť v harmónii, rozvíjať sa v pokoji a byť trvalo zdraví, musíme akceptovať a liečiť všetky tri zložky človeka súčasne

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 13:41:47 | Upraviť | Odstrániť
Aby sme pochopili princíp duchovných príčin ochorenia, mali by sme si najskôr roztriediť jednotlivé orgány podľa ich funkcií a zároveň by sme si mali pamätať, že všetko so všetkým súvisí a je navzájom prepojené. Ak máme zlé zmýšľanie hoci iba v jednom smere, ovplyvníme tým zároveň niekoľko ďalších orgánov... Medicína, ktorá sa opiera len o hmotné telo a jeho hmatateľné, viditeľné a merateľné symptómy, sa stáva prežitkom...

Duchovná symbolika ukrytá v ochorení orgánov: Každá časť tela a jeho funkcie sú dokonalé a prirodzené. Preto je potrebné ku každému orgánu pristupovať s láskou a obdivom k ich funkcii a kráse. Naše telo a všetko v ňom je usporiadané tak, ako vesmír - nad ľudské chápanie.
PEČEŇ - vypovedá o našom názore a pohľade na svet. Preto máme tento orgán tiež prepojený s pohybovým aparátom a očami. Ochorenie pečene nastáva v dôsledku problémov s hodnotením a oceňovaním. Vypovedá o miere a kvalite chápania prichádzajúcich informácií a situácií vo vzťahu k svetonázorovým a náboženským oblastiam.
ŽLČNÍK - poukazuje na náš stav spokojnosti so životom. Pri chorobách žlčníka sa nie náhodou používa výraz, že od zlosti mu vzkypela žič. Podráždenie vzniká, ak je človek plný hnevu a agresivity, keď im nedá voľný priechod vo fyzickej aktivite... Potom sa upchajú žlčovody a vytvárajú sa kamene.
SRDCE je centrom všetkého diania, symbolom osobnosti a postoja k životu. Rozvádza nielen krv, ale aj lásku do celého tela. Všetko sa potom prejavuje v ostatných „zázračných“ tkanivách (žily, cievy i samotná krv). To predstavuje náš cit, emócie. Infarkt je dôsledok preceňovania vlastných síl a nadvlády vôle. Srdcová arytmia je typická pre tých, ktorí sa striktne pridržiavajú svojich návykov a nepripustia, aby niečo narušilo ich zabehaný spôsob života. Keďže ľudské telo nevie produkovať vlastný vitamín „C“ (kyselinu L-askorbovú), preto všetci ľudia trpia nedostatkom tohto vitamínu a majú sklon ku kardiovaskulárnym a ďalším ochoreniam.
TENKÉ ČREVO - je ako rozhodca vecí a situácií, ktoré do tela prichádzajú a telo opúšťajú.
SLEZINA - orgán, ktorý býva neprávom podceňovaný, je ako upratovačka odpadu a zároveň zrkadlom našej povahy.
PODŽALÚDKOVÁ ŽĽAZA - vypovedá o láske, ktorú prijímame, aj dávame.
ŽALÚDOK - poukazuje na to, koľko sme schopní absorbovať do seba informácií - ani netušíme, ale koľko a čoho sme schopní pojesť, sa dozvieme, až ochorie náš žalúdok, resp. čo už nemôžeme... Tiež nám signalizuje, koho alebo čo, nemôžeme stráviť.
PĽÚCA - tak, ako príroda je v harmónii, aj naša duša potrebuje mať vyrovnané účty. Teda pľúca symbolizujú vzťahy, kontakty, rovnováhu medzi braním a dávaním. Dýchať znamená všetkým dávať lásku, ale aj všetko prijímať s radosťou a láskou.
HRUBÉ ČREVO - pracuje v dokonalej rovnováhe prijímania, vstrebávania a vylučovania. Predstavuje schopnosť zbaviť sa všetkého, čo už telo nepotrebuje. Iba vlastné obavy nám bránia zbaviť sa v živote všetkého starého - tak vzniká zápcha. Preto si pamätajme, že aj všetko, čo nemôžeme odpustiť sebe ani iným, sa na duchovnej úrovni nachádza práve tu. Koľko krívd a neodpustenia sa v každom z nás nachádza? OBLIČKY - sú párový orgán, partneri v nás a ich hlavná funkcia sú emócie a harmonické vzťahy. Ich ochorenia prichádzajú po dlhšie trvajúcich partnerských konfliktoch.
MOČOVÝ MECHÚR - možno právom nazvať orgánom zhromažďovania strachu. Pretože každý zážitok strachu vedie k jeho poškodeniu. Aj malé dieťa sa pociká, keď ho niečo či niekto vystraší.

Choroba nás chce vždy na niečo upozorniť: Často až choroba upozorní človeka na chyby a ich zmysel, až potom môže ísť ďalej tou správnou cestou. Ochorenie má človeka pribrzdiť v životnom zhone a donútiť ho, aby opravil chybné postoje a našiel riešenia ustavične odkladaných problémov. Alebo, aby jednoducho vo vedomí znovu prežil odmietané a potláčané protipóly životných rozhodovaní. Nie je teda správne chcieť sa akéhokoľvek ochorenia hneď v počiatkoch rýchlo zbaviť pomocou medikamentov. Musíme najskôr hľadať skutočné príčiny vypuknutého ochorenia. Ak objavíme pravé príčiny našich ochorení, ktoré sú svojskou rečou tela - zároveň spoznáme viac aj samých seba.

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 10:40:00 | Upraviť | Odstrániť
toto si myslím aj ja, prečo je lepší cutler dmps a postupné pichanie, hlavne pri chronickej otrave, kde to chvíľu trvá, kým sa ten detox naštartuje:"zaujimave ze sa to spusta az po nejakej dlhsej dobe od prvej aplikacie dmsp -mozno je ten cutlerov cyklus dobry na to ze da telu viac casu spustit viacero roznych reakcii ako pri jednorazovke ..."

od dnes rana mi napriklad prestalo tiect a mokvat ten vytok z usi ...a to uz viem ze ked dmps zase vysadim tak sa to mokvanie obnovi ...takze vlastne moj vytok z usi a zapalene usnice mi sluzia ako paradna kontrolka ze este stale nieco v sebe mam ...
tak ako u teba scarlet mozno bude sluzit ako ta kontrolka pery ...
ved je to vlastne dobre ze nam telo aj takto dava signaly ...staci si ich len pozornejsie vsimat ...

Peter-enneagram | 9. dubna 2010, 10:30:41 | Upraviť | Odstrániť
Pred spanim som si dal dmps do brucha ,dnes rano do zadku 1.5ml a stale slintam plnym prudom ako z voodvodu a vypluvam ortutovy staniol ...bohvikde sa to berie tolko toho ...fuj ta pachut je fakt hnusna ...a v noci som to zrejme prehlatal a islo to do zaludka ...tak som aspon nasadil carbofit nech sa to naviaze a ide aj cez crevo vonku ...v navode carbofitu som tiez cital ze sa to uhlie rozpusta vo vode v podobe ionov a teda je dost mozne ze to odchadza v pevnejsej vazbe aj mocom cez oblicky ...

Peter-enneagram | 8. dubna 2010, 14:20:48 | Upraviť | Odstrániť
Mna tie slabe tri mililitre uplne zlozili do kolien ...o 11.00som zaspal a teraz som sa otapeny s uplne horucimi rukami zobudil ...som tou reakciou zaskoceny ...
zeby zvysili ucinnost alebo koncentraciu dmps v Unithiole ?

Peter-enneagram | 8. dubna 2010, 08:44:51 | Upraviť | Odstrániť
Dal som si teraz 1.5ml unithiolu do Zily a 1.5 ml Unithiolu do tukoveho vankusa na Bruchu.
takze starstujem si dvoj alebo mozno aj trojdnoveho dmps Cutlera.Planujem ze Znovu budem striedat drucho a zadok po cca 6-8 hodinach.
Rano dmps do zily ako take intenzivnejsie a rychlejsie startovanie -takze zrejme zajtra rano si dam malu davku -1.5ml do Zily.

Peter-enneagram | 3. dubna 2010, 15:14:18 | Upraviť | Odstrániť
Ivan -vies o com rozmyslam ...? ...sam os ebe tak uvazujem ...
Vychadzam z toho ze mozog (pocitac ) cloveka je len nastrojom pre dusu ( riadiaci Software ) .Mozog vsak riadi vsteky nase uz potom cisto telesne funkcie .A kedze mame mozog toxikovany najsilnejsim neurotoxinom tak funguje casto chaotickym a nevyspytatelnym spobom .Mozog pretse telu dava rozne chaoticke infomacie z ktorych sa telo moze naozaj akurat tak zblaznit A  tak sa riadiace povely z nasej duse nemaju ako dostat k nasim telesnym organom a funkciam.
Nic nefunguje tak ako by malo keby bol mozog v poriadku.
Ako alkoholik som tych stavov ked bol mozog veradeny z cinnosti alkoholm zazil vela.-a pomohlo mi to k sebarfelexii ziskanej skusenostou ze ak mi mozog nepracuje ako prevodnik medzi dusou a telom korektne tak je dost zbytocne sa v tejto faze trapit so samotnymi jednotlivymi organovymi skupinami (vo svetlych triezvych chvilkach si dokazem sam sebe priznat ze je to naozaj tak )

Preto tak tlacim na vycistenie sa hlavy od ortuti.,,,,,,ak sa mi aspon trosku podari vycistit hlavu tak az potom mam zmysel zaoberat sa kvasinkami ,ocami,gluthationom ,parazitmi a doplnkami vyzivy ,aj mojim fajcenim a kavou ...(vsetko s patricnou mierou samozrjme -neber moje slova v absolutnom zmysle ...treba aj telo udrzat dovtedy funkcne a vsetky doplnky maju vyznam -len nie su teraz mojou prioritou ,lebo sily mam len jedny ... )
Preco to pisem ? ...lebo si myslim ze si na tom podobne ako ja .Aj ked inak ale predsa len podobne .
Preto som sa tak tesil ked si zacal skusat zoreks.
Preto som teraz velmi zvedavy ci budes povas dna citit ucinky unithiolu.
Ci uz sme otraveny z amlagamov ,ockovanie ,vody ,sardiniek je to jedno ...otraveny sme .

Peter-enneagram | 3. dubna 2010, 13:23:19 | Upraviť | Odstrániť
Viete co sa u mna zmenilo zasadnym sposobom ludkovia po tom mesiaci aplikovania dmps?

hm ...ako by som to najlepsie vystihol ...

Ovela sa pehlbil ten rozdiel vo vykonnosti medzi tym ked som unaveny a potrebujem oddychovat a silou -vykonnostou ked som aktivny.ten kontrastje velmi vyrazny.To co bolo predtym rovnomrene sedive (skapata ryba ) teraz ovela dynamickejsie skace z bielej -(vykonnost ) do ciernej -(unava )

Spanok je hlbsi a zdravsi .(dnes som spal ako zabity od druhej v noci az do 12.00 ) -parada.
A ked sa uz raz zacnem hybat (pod dvoch kavach ) tak sa uz naozaj hybem s chutou a som schopny robit veci na ktore som predtym nemal sily.Stavy ked som lezal bezvaldne az apaticky ako skapata ryba velmi silne ustupili.Namiesto nich prichadaju chvile ked mam silu aj chut sa do niecoho pustit.-Parada

Peter-enneagram | 20. dubna 2010, 13:05:33
Ako je možné, keď chelačná terapia IV robená behom troch mesiacov urobí zlepšenie asi u 80% ľudí a niekto nemá ani po roku DMPS výsledky?!? Preto som zvedavá na Teba Peťo za akú dobu to Ty zvládneš s DMPS a Ty máš ťažkú otravu.

Ano mami :-)
Jasne pani doktorka ...:-) ...
Kto uzmoze byt viac zvedavy ako ja sam Scarlet ? ...hm ? ale diky moc ...ja som typ ktory tiez tak ako aj Ty narusam stojate vody ...a velmi s atesim ked vas sledujem ako sa aj vy zacinate hybat ...

tak ao pises ...suhlas ...citam a sledujem vsetko co to motate ...:-)
Ja si akurat " vychutnavam " tri davky DMPS.Rano o 8.00 som si svihol celych 5ml unitiolu do zily IV za pol hodiny do zadku cely rozpustny zoreks a za pol hodinu dalsi cely ropucteny zores do zadku.
Do toho jem obcas za hrst kyslej kapusty.Plus obcas si dam lyzicku carbofitu .Raz za hodinu do toho este pridam dve tri kapsuly ALA.
Asomprekvapenyze ani neviem ako som popri tom vsetkomuz stihol vypit celych 7 litrovvody a to je parada. Neviem ci sa mi uz zmenil matobolizmus alebo co ,ale zatial sa mi vzdy doslova nasilu podrailo dobeda maximalne 4-5 litrov cistej vody pri apolkacii dmps. Dnes sa k tomu nemusimnutit ale vsteko ide uplne paradne ...opitost uz nie ja taka velka ako pred tym pri jenidnej injkecii.Sedim za pc ,slintam do nadobky kazd edve tri sekundy.necitim ziadne bolesti ani iny problem. ZAcinam sa nadejat ze uz som za polovickou ...ze uz vrchol mam za sebou ...

JA chapem ze vam sa to zda byt sialene tri injekcie naraz ...ale ja som naucil pocuvat svoje telo ...a velmi citlivo a zaroven uz jasne vnimam "rozvirenu ortut ...Dva dni som bol v pohode a dnes rano som som sa zobudil s tazkou hlavou a chvenim svalov ramenach ,...proste sa mi uz nastartovalo samovylucovanie urtute a za dva dni sa toh nazbirealo tolko ze dnes rano som to zretelne citil ...

a potom tych jemnych cutleroch s malymi davkami ...som uvedomil ze cim ryhlejsie to stiahnem z obeho krvi a splachnem do zachodu tym to bude lepsie ...ze nema zmysle cakat (v mojom nastratovanom pripade ) kym sa nieco samo strati ,ukludni ...

Jendo mie jasne -ke pride to "male pover " tak chcembyt co najcistejsi od TK ...
lebo ja si myslim ze mat intoxikovany mozog a CNS a zaroven davat do seba MALE POWER s vytazkami nie je bohvieco ..ze to nie je dobre ...

ze mi to znovu opita CNS vyhodnoti nejakym nedefinovatelynm sposobom ...

a vcera som aj dlhsie rozmyslal toho ako sme tu vsetci strasne ovplyvneni "neuvertitelnym pribehom "-teda jeho druhoupolovicou ...brrr ..
Preco by som sa mal bat aplikovat dmsa alebo dmps podla navodu : Preco som sa ja sam stale taky vyplaseny z niecoho co mi evidnetne pomaha ...kurnik -ked som do seba nalial liter borovicky tak som sa nebal ...a teraz sa mam bat dats si dve tri injekcie dmps ? ...

Vies Scarlet ako som si vychutnaval tie dva dni cistoty a pokoja ? ...

Celych desat dni som sa motal na malych davkach lebo som bal stiahnut ortut aplikaciou dmps tak ako to rusi doporucuju ...celych desat dni mi to virilo v tele ...citil som to ...ten isty zazitok co som mal po odvrtani pmob ked mas toho svinsta plne zily ...
Zazival som vsteky tie pocity ktore ty sama popisuje na seba samej.Ani rybaani ,rak ...ano zle ale ani dobre ...unava ,slabost ,teploty hore dolu ...
ale ja som v Nedelu a pondelok zazil aj dva skoro upllne ciste dni po tej cistiacej jednorazovke takze ja uz mam s cim porovanat tie stavy ...tie rozdiely miedi nimi ...a uz sa nebojim dmps ...

Celych tych desat dni co som di daval 1.5 ml dmps predsa mudle bety cely moj endokrinny system v trvalom strese --to bolo pekne vyidno na tych lietajucih teplotach ...prvykrat som vdaka tomu tvojmu napadu s teplomerom zadarmo si uvedomil a jasne videl ako je termorehulacia rozhasena ...

Preco by som mal nadoblicky trapet desat dnovycm stresom ked to svinstovo dokaze dmps stiahnut za 24 hodin ?

Pre ostatnych podotykam ze to co teraz pisem plati len pre moj pripad ...ja uz citim ze mam telo aj biochemiu v uplne inom stave ako ked som zacinal s prvymi injekciami ...ja uz som asi za polovicou ..za vrcholom krivky ...ja tu dnes v pohode sedim po troch injekaciach ...a pisem ...to by pred dvoma mesiacmi bolo nemyslitelne ..a nebezpecne ...

a okrem toho vsetkeho som nemal pobem sadnut na bicykel a skocit na postu poslat nehypochonrovi (do pice aj s takym krkolomny nickom ...kym to natukam ide ma tu jebnut s tylkych prkelpov ) :-))
( ak cches -priaznaj svoje meno -ved si tu medzi svomi -nemas sa jednak za co hanbit a jednak to co mi pises sukromne je uplne paradne citanie -dnes si ma velmi ptesil svojim rozhdonutim aj akcieskcopnostou ) dve kapsule zoreksu (mam prazdny sklad :-)

Peter-enneagram | 2. května 2010, 22:45:03
Scarlet -ked budes pisat tu svoju potrebnu knihu tak ti posluzim ako podklad jednu kapitolu ...a zacina byt jasne z toho vsetkeho co tu pises ze to bude riadny besteseler ...
Mali by sme Ti zalozit web stranku ...Marek s ivanom teda .. a Ja dodam uzasneho Grafika ...

Peter-enneagram | 8. května 2010, 21:25:06 | Upraviť | Odstrániť
1-Viem ivan ...schizofrénia je veľmi široký pojem...viem ...tak ako pises ...

2-Takže nič nenasvedčuje tomu, že by príčinou jeho schizofrénie bola ortuť
Poznam osobne piatich Ivan ...alebo mozno 6? ...a kazdy je uplne iny ...tak ako si to popisal ...
Dvaja chodia pravidelne ku mne a obaja maju plnu pusu amalgamu ..to viem ..-pozeral som sa ...aj pozdlzne ryhani nechtoch ..aj okulare ..priznak za priznakom otravy hg ...Plus Ty aj Kamil mali plnu pusu amalgamu - to su styria ludia zo siedmych (ked zapocitam aj teba )...aj kajo mal bryle od puberty ...nemozem tvrdit ze Ortut sposobojue schizo -to mi je aj jedno ...ale veim zy tymto trom co poznam a este ziju sa da vyrazne pomoct chelaciou ...Ze tam je naozaj plna pusa amalgamu ...ved ani mne samemu ku schizofrenii mozno vela asi nechyba ...plus viem ked som bol na psychiatrii ze 90 % hospitalizovanych pacientov co som videl nerovozne fajcilo tak ako aj ja sam ...a pilo sa tam kvantum kavy ...to su velmi vazne idnicie ...dala by si jaendoducho urobit statistika nejakemu studentovi SS alebo aj VS ...

priemerny pocet amalgamov u pacientov psychiatricky evidovanych kontra vzorka zdravej populacie ...a to by bol dokaz ...opkaovane konrolovatekna statistika je dnes mocny dokazovy nastroj ...velmi mocny ...

Raz mozno skontakujem normalneho psychiatra ktoreho to bude zaujimat a bude si chciet urobt doktorat na takuto studiu ...(zaujimava by bola slepa studia u drogovo zavislej mladeze )
a este by som k tomu urobil test s DMSA na fyziologicke reakcie ...
Hotovo ...myslim si by tie kliniky zostali prazdne o 70% ...tam je ta cierna diera v zdravotnictve ...jedna noazj velka a hlboka ...su aj ine samozrejme
Do mna ked psychiatricka pred 10 rokmi stopala antidepresiva tak som bol sokovany z ich ceny na obale ...jedno balenie od 3-do 6 tisic sk ...a minul som ich za mesiac dve ...a vobec som na ne neragoval ...tak poskusala vsetky co mohla ...a ludia to beru do koca zivota ...Marek by vedel pisat viac ako ja ...

Peter-enneagram | 8. května 2010, 21:46:50 | Upraviť | Odstrániť
KRIZE ...Scarlet ...ano ...prvykrat ma hovadsky bolia KRIZE ... ...presne to co si Ty pisala ...ako reakcia na moje dnesne ranne dve injkecie DMPS po 7 dnovej pauze ...jeden Unithiol do Zily a jeden rozpusteny Zoreks do zadku ...
To je prvykrat ...cele dva mesaice pedtym co som kazdy druhy den intenzivne bral dmps som nieco take nezazil ...

Zmenili sa mi velmi podstatne reakcie na DMPS ...Je to uplne ine ako tie dva mesiace ...
za tie dva mesiace som vybral 13 injekcii unithiolu a 26 injkecnych zoreksov v naozaj velmi intenzivnom rezime - -
co je dajme tomu ekvivalent cca 40 injekcii DMPS ...a 14 baleni DMSA predtym aby som na to nezabudol ...

Dnes som necitil nejaku zrejmu opitost v hlave,ani ruske pesnicky som nespieval (skor mam depku a do spevu mi urcite nie je-ale to je sposobene inymi dovodmi ) ani tahacky ani ziadna zvysena slinotvorba ...ani chvenie vo svaloch (to som citil uz dost silne vcera -zrejme sa za ten tydzen cosi nazbirealo do krvi a mozno aj to male power urychlilo vylucovanie a otvorilo nejake ine cesty-neviem to posudit )
Vyrazna je unava vo svaloch ,teplota cca 37.1,a hnusna bolest v krizoch ...
Ta unava je uz taka svalova unava ako pri poriadnej svalovej horucke-az stuhnutostou by som to nazval ...boli ma ja sedenie aj lezanie aj obycajne zdvihnutie salky s kavou k ustam ...ale uz to nie je stav Skapatej ryby ked nasilu zatvara oci ...pospal som si cez den aj musel polihovat od unavy -ale nebola to hrozna skapatost hlavy cloveka s vyvratenymi ocami stlpkom hore ...ten spanok bol taky relativne zdravy ...
je to proste tak ako keby uz Hlava a mozog boli ciste ...
Ked som zacinal pre dvomi mesiacmi
Fuuha ..krize ..mna dnes bolia krize ...ehm ...som dnes tam kde si Ty Scarlet ,chi ...(ja viem ze nie ze je to vsetko psecificky individualne ..hm ..ale predsa ...hm ..)
Neviem to lepsie opisat a ani si neviem uvedomit a vyhodnotit co to vsetko znamena ...len viem zo to co y opisete par vetami tak ja sa snazim opisat na troch stranach ..a aj tak sa dobre nevyjadrim ...co uz ...

Peter-enneagram | 8. května 2010, 22:30:09 | Upraviť | Odstrániť
Peťo, ak Ti môžem poradiť, daj si dlhšiu pauzu od DMPS, mňa odrovnajú omnoho menšie dávky ako Teba a Ty si bral konské dávky. DMPS je naozaj agresívne a rozhodí nejak organizmus. Aj keď v prvej fáze uľaví, telo vyšťaví a treba čas na zotavenie.

Ano Scarlet ..vdaka za radu ..prijimam ..suhlasim ...uz uvazujem podobne ...keby som to zhrnul tak ten prvy mesiac sa mi rapidne vsetko zlepsovalo ...ten druhy mesiac som zrejme este vela zo sobe vytiahol ..a uz prislo take to vycerpanie ...a po dnesku si rad dam zase dlhsiu pauzu ...
Ono vies -ja som sa riadil aj tym co mi hovorilo telo ...ja som to citil v rukach ..v hlave ..to sa dalo pekne sledovat tie priznaky ...ja som nechcel ist do toho tak prudko ...ale to bolo tak akoby mi samotny organizmus daval najavo aby som si dal ...a dal znovu ...nebolo to o mojom chceni ani voli ...Ked mii zacalo chivet svalmi v rukach tak som pockal den ...chcel som viac ,,ale ked sa to stupnovalo ado toho prisiel aj tlak v hlave tak som si bachol dalsiu injekciu ..tak to bolo ...

a teraz ta 7 dnova pauza bola tiez vlastne taka uplne prirodzena ...uplne samo to ak vyslo ..aj som sa citil cisty ...unaveny ako kon ale cisty ...preto som aj bol trosku sklamany v prvych dnoch z toho male power lebo som asi cakal ze ma to postavi na nohy za par hodin ako viagra :-) . ...teraz uz citim ze to treba brat asi dlhsie a pravidelne ..ze to asi pomaly zacne regerovat oragny ...citil som cez tydzen akokeby ulavu pri moceni ..uz som nemusl tak casto ..
A .az vo teraz stvrtok sa zacalo k unave pridavat aj chvenie vo svaloch v rukach ..ja to vzdy najviac citim v rukach ...a ked sa to vcera k veceru uz dost silne vytupnovalo tak si dnes teda dal dve injkecie ...a teraz ked pisem tak viem ze to chvenie z ruk sa stratilo ..prezivam taky "unaveny " pokoj v celom tele ..viem ze som cosi zo seba vyplachol a ze je to prec ...
budem trpezlivo brat male power a uvidi sa co sa bude diat ...ako som kedysi povedal -ze uz mozno zacinam ist pomaly z kopca .".do kopaca" som naozaj prudko slapal ...ale mam pocit ze to uz nie ani potrebne ani vhodne ...ze sa tie prestavky budu prirodezne predlzovat ..a rieist ostatne veci ...Dnes mam dolezity zazitok skoro cistej hlavy aj pri dvoch injekciach ...to by som cchel vynimat ako signal ze mozog -CNS uz nie je opity a ze snad zacne pomaly aj pod vplyvom male povwer sa dostavat do "triezveho "rezimu ...ale ten mozog take nieco nezazil uz 35 rokov ...od 12-tich rokov ...On nikdy nebol triezvy ...mozno to je ten pocit "prazdnej a tupej hlavy. On proste bez ortute nevie pracovat ...to si tak skladam taku svoju teoriu ,chi ...takze ho budeme poslat d skoly na stare kolena . ved ani v puberte ked sa doalduje cely system on nebol cisty kurnik sopa ...posilnit ho niecim (niekedy si kupim aspon lecitin z Genericy ...predsa len on je CNS a riadi vsetko dolu pod nim ...a mozno uz je rad aj na nieco pekne homeopaticke ...ja mam velmi dobru skusenost s homeo ..a verim aj na energie a podobne pekne fungujuce hovadiny ..ale to az casom ) ..a to vsetko uz chce pokoj ,a cas ...vela casu ...