Peter-enneagram | 22. dubna 2010, 21:13:09 | Upraviť | Odstrániť
Presne Ti rozumiem Ivan .Uvazujes presne tak ako ja ja sam.tak ako pisala Scarlet.Lebo my uz vieme aku to ma hodnotu ..po tych vsetkych experimentoch ,a neskuotcne vela vyhodenych prachov za ...za ...no doplnte si kazdy sam ...uz vieme o com to je.
Ludia ako Mona si to trebars este neuvedomuje o co tu bezi.A vcera ma napdlo ze mozno ani Scarlet si neuvedomuje o co tu vlsatne ide ked mi napisala v dobrom ze s aneviem vcitit do cloveka ktory este chodi do prace a zaroven mu ja radim detoxikovat naplno.Akkoby neexitovala dovolenka,vikendy ,Marodka po znamostio alebo za peniaze " ..kKeby ste vy vedeli o co tu naozaj ide tak by ste mozno potom uvazovali tak ako ja teraz .
JA totiz velmi dobre viem ako som sa este ked som 27-30 rokov sa kazde rano premahal ist do roboty lebo somm "musel" a lebo som potreboval "peniaze".Rozcvickou nasilu a bez radosti ,stuednou sprchou ...nikto vetdy ani netusil ze moze byt nieco take otrava ortutou ...v novinach sa to nenoeislo .Internet neexistoval.to bol rok 1987 pre tych mladsich.Velmi dobre to viem.A velmi dobre sa viem do toho vcitit lebo som tym presiel.Len ja jediny z Vas viem aj kam to vedie.Ani Ivan ktory je na tom najhorsie po mne to este nevie.-este stale si drzi predajnu ...este stale ma manzelku ..oporu ..zakladny kapital ...
ja som sa prvykrat hrabal v kontajneroch a vytahoval nahnite pomarance cely vdacny ze vobec su a s chutou som si och vychutnaval uz v zime roku 2000. ..len tomu nebudete verit ...
v 30 tich ma uz ale prepustili lebo naco je zamestnavatelovi "skapaty "clovek. Naco ? ...Kto ho zaplati ? ...nikto ..A to ma moj zamestnavatel poznal -vedel ze som sikovny a spolahlivy odbornik na merani a regulacii. Lenze co z takeho odbornika ktory ma stale vacsie a vacsie vypadky .
Par rokov som to riesil tym ze som uz chodil dp race uz len na poobedne a nocne smeny. ..to este slo zvladat ...ranne smeny uz v ziadnom pripade neslo zvladnut c kuse osem hodiny bez 2 hodin spanku ...ale potom sa uz ani tie nocne smeny nedali ...a ako skpatay clovek nikomu ani nic nevysvetlite ...
rok som bol vtedy po "vyhodeni " nezamestnany a hladal si pracu v tych lepsich chvilach.Pocuval som od ludi ktory ma poznali avedeli ze sa vo fachu vyznam take vety ze _Viete - radi by sme Vas zamestnali ale viete ked my nie sme socialny ustav.Je nam luto .
TAk som si otvoril opravovnu elktroniky a zalozil Zi.vnost.BAvilo ma to kym som este ako tak vladal atak podobne ako teraz eset vladze ivan.vytahoval som z tela posledne zvysky energie lebo somaj chel a aj musel.
Ale uz v 35 som sa zosypal-ako psychicka a fyzicka troska.Predtym som si este zarobil 30 tisic aby som mohol si dovolit ako znostnik na liecenie do Zaluzia na tri mesiace v nadeji ze mi "dobornici " pomozu.Nepomohli -ani nemohli pomoct ...oni to totiz nepoznaju ...
az v tych casoch som zacal chlastat Ivan ...stacili mi tri piva aby som siel ako trosko pod stol ..psychika trojrocneho dietata ...uz to bude cca 12 rokov.
A nepytajte sa akym hokusom -pokusom tu este pisem na internete...lebo to by som musle zacat pisat o bohu, o zazrakacoh ktore su pre uz kadzodennou samozrejmostou, a duchovnych veciach a dobrych ludoch ... ja nie som klasicky veriaci ani fanatik ci duhocvny dogmatik . ...ja som si s bohom potykal ...my sa pozname ...a viem ze aj on je tiez len clovek tak ako aj my ...chi .,,podotykam ze nie som schizofrenik ani som nikdy nemal ziadne vidiny ani ziadne zjavenia ...
takze Scarlet -ja sa viem vcitit do Mony...aj do vas ...do velkej miery ...aj do nehypochondra ...ale z vas este nikto nebol v kontajneroch ...proste ja viem ako skonicte ak to nebudete brat vazne a a nevyplachnete sa urychlene od ortute ...
Moj najlepsi praitel Kamil bol schizofrenik. Bol to najlepsi clovek na svete so srdcom na dlani.Bol mi viac ako sestra .viac ako mama.viac ako otec.Na zakldenj skole sme spolu vyhravali chemicke a matematicke olympiady v okrese...vysoke IQ ...otvrene a ciste srdce ...bol to najlepsi clovek vo vesmire ...jeho schozfrenia bola uzasny dar pre mna sosobne ale aj pre jeho okolie ... on vsak trpel casto viac ako pes ...zomrel mi pred 7 rokmi...ivan mi ho teraz obcas pripomina.
Preco mal schizu od 25-tich? ...Preco zomrel ?...tazko povedat s uplnou istotou ...tazko ..
to co viem povedat s istotou ze mal PLNE USTA AMLGAMU !! ...To viem...este na zakladke sme splu chodili k zubarovi...
Viem ze musel mat CANDIDU ako nasledok pretoze mal probelym s prdenim tak ako aj ja ...
Mal OKULIARE taksito ako ma ja ...
Teraz uzviem co by som snim robil ...stacilo keby bol potiahol este 7 rokov ...
Viem ze sa zufalo snazil prestat fajcit ...a vzdy som videl ako po takom dalsom pokuse ktroy ho stal vsetky jeho sily skoncil s recidivou shizy na 3 mesiace kde donho nastopali kyble Leponexu ...
preslei po l rok a znovu sa snazil bojovat s fajcenim ...mal v hlavicke k zaveru zivota uz len tuutkevlu mylsienku ze fajcenie je to co je pricinou jeho problemov ...hovadina ako brno ..ale myslenie uz bolo sustredne len na to blbe fajcenie ...tak ako Rasto by chcel vsetko liecit len vitaminom C ...(sorry rasto ) ...proste ortut nam dodrbe CNS tak presne ako aj tym Klobucnikom ktori zomierali v 30 ...
Takze viem sa vcitit do MOny scarlet ...a viem aj ako skonci ak zostane pri obcasnom dobnuti dmsa ...a modlim sa aby som mylil ...ja sa totiz v takychto veciach mylim velmi rad...