Téma: Moj navod co "rychlo "s amalgamom a DMPS
Peter-enneagram | 12. dubna 2010, 22:58:52
nehypochonder :
keby existoval jednoduchy navod tak by tu uz davno visel zlatymi aj cervenymi pismenami ?
Vsetko je tu v pohybe.To co sme tu pisali pred pol rokom sa dnes uz javi v inom svetle.
To co pisala svetlanka bolo pre nas vsetkych cosi nove a objavne ako zablsek slniecka zo zamraceneho neba.Dnes sa na to uz vacsina z nas pozera inymi ocami.Pred rokom sme pisali len o DMSA .Ako o Zazraku.Dnes vsak takisto uz piseme o dmps.
Moja rada ?
Ok .
1-Odvrtat vsetok amalgam z pusy von trebasr aj naraz behom pol hodiny a zuby nechat na par tydznov trebars uplne otvorene.Tie vazne bolestive zalepit lacnym cementom.Kluden vrtat bez kysliku aj bez koferdamu.Okamzite po odvrtani zuby preplachovat rozmiesanym zoreksom ale dmsa -kloktat a vsetko vypluvat.
-Zaroven hodinu pred vrtanim zjest jeden zoreks aby bol zaludok aktv nastavena na zachytenie akutnej otravy z vyparov.Po styroch hodinach dalsiu tabletu zoreksu.Po 12-tich dalsi zoreks a tak zopar dni.
a Potom chelacia tym stylom co tu terat robime my dvaja -teda scarlet a ja -dmps cutlerovym spsobom.A vlastne aj MArek.Je v principe jedno ci injekcie alebo tabletovy zoreks.
Pocas chelacie pit vela studenej cistej vody z vodovodu -minimalne tri litre ...ja pijem teraz 5 az 6 litorv za den ked beriem dmps.A jest carbovit dve -tri lyzicky denne.V prestavkach chelacie s dmps brat doplnky podla moznosti .
Zinok a Selen zvlast lebo tie najviac treba a zvysne stopove kovy v multiminerale.
to je vsetko co treba ako minimum.
Otatsne veci riesit za pochodu podla oklonosti tak ako sa budu ukazovat...mne sa ukazala pecen ...teraz sa uz ukazuju oblicky ako najslabsi clanok ...
Ak ty mas napriklad premnozene kvasinky tak postupne v priebehu chelacie Koloidnym Stiebrom tydzen za tyzdnom znizovat aj ich hladinu vyplachmi a j uzivanim.
V nejakom bode chelacie (trebras po mesiaci dvoch ) nasadit aj antiparatika -Zentel ---potom prazikvantel ..napriklad ...
Ostane veci sa daju vylepsovat podla financnych moznosti ale podla mna nie su nutne.Su dobre ak mas tu moznost ale nie nutne ak ja tu moznost nemam.Tera nemam.Citim zlepsovanie stavu a tak postupne budem doplnat aj ja sam take dobroty o akych sa tu tie vela pisalo ...
Ale zatial bezim bez toho ...a predsa sa mi stav zlepsuje ...
Ani ina podpora nicoho ineho.Alebo len naozaj v specifickom pripade ...ale taky tu nie je ...alebo ano ?
Ps.Kedze mame moznost dostat s k dmps tak samozrejme ze doporucujem to a nie dmsa.
Dmsa je jemnejsi chelator ...preco nie ..moze byt ...ale naco ked dmps je v principe lepsi ...