Téma: Moj navod co "rychlo "s amalgamom a DMPS

Peter-enneagram | 12. dubna 2010, 22:58:52
nehypochonder :

keby existoval jednoduchy navod tak by tu uz davno visel zlatymi aj cervenymi pismenami ?
Vsetko je tu v pohybe.To co sme tu pisali pred pol rokom sa dnes uz javi v inom svetle.
To co pisala svetlanka bolo pre nas vsetkych cosi nove a objavne ako zablsek slniecka zo zamraceneho neba.Dnes sa na to uz vacsina z nas pozera inymi ocami.Pred rokom sme pisali len o DMSA .Ako o Zazraku.Dnes vsak takisto uz piseme o dmps.

Moja rada ?
Ok .
1-Odvrtat vsetok amalgam z pusy von trebasr aj naraz behom pol hodiny a zuby nechat na par tydznov trebars uplne otvorene.Tie vazne bolestive zalepit lacnym cementom.Kluden vrtat bez kysliku aj bez koferdamu.Okamzite po odvrtani zuby preplachovat rozmiesanym zoreksom ale dmsa -kloktat a vsetko vypluvat.
-Zaroven hodinu pred vrtanim zjest jeden zoreks aby bol zaludok aktv nastavena na zachytenie akutnej otravy z vyparov.Po styroch hodinach dalsiu tabletu zoreksu.Po 12-tich dalsi zoreks a tak zopar dni.
a Potom chelacia tym stylom co tu terat robime my dvaja -teda scarlet a ja -dmps cutlerovym spsobom.A vlastne aj MArek.Je v principe jedno ci injekcie alebo tabletovy zoreks.
Pocas chelacie pit vela studenej cistej vody z vodovodu -minimalne tri litre ...ja pijem teraz 5 az 6 litorv za den ked beriem dmps.A jest carbovit dve -tri lyzicky denne.V prestavkach chelacie s dmps brat doplnky podla moznosti .
Zinok a Selen zvlast lebo tie najviac treba a zvysne stopove kovy v multiminerale.
to je vsetko co treba ako minimum.
Otatsne veci riesit za pochodu podla oklonosti tak ako sa budu ukazovat...mne sa ukazala pecen ...teraz sa uz ukazuju oblicky ako najslabsi clanok ...
Ak ty mas napriklad premnozene kvasinky tak postupne v priebehu chelacie Koloidnym Stiebrom tydzen za tyzdnom znizovat aj ich hladinu vyplachmi a j uzivanim.
V nejakom bode chelacie (trebras po mesiaci dvoch ) nasadit aj antiparatika -Zentel ---potom prazikvantel ..napriklad ...

Ostane veci sa daju vylepsovat podla financnych moznosti ale podla mna nie su nutne.Su dobre ak mas tu moznost ale nie nutne ak ja tu moznost nemam.Tera nemam.Citim zlepsovanie stavu a tak postupne budem doplnat aj ja sam take dobroty o akych sa tu tie vela pisalo ...
Ale zatial bezim bez toho ...a predsa sa mi stav zlepsuje ...

Ani ina podpora nicoho ineho.Alebo len naozaj v specifickom pripade ...ale taky tu nie je ...alebo ano ?

Ps.Kedze mame moznost dostat s k dmps tak samozrejme ze doporucujem to a nie dmsa.
Dmsa je jemnejsi chelator ...preco nie ..moze byt ...ale naco ked dmps je v principe lepsi ...

Re: Moj navod co "rychlo "s amalgamom a DMPS

Peter-enneagram | 12. dubna 2010, 23:18:46
Nehypochonder :
a doporucujem ti pozornejsie si vsimat draho zaplatene (neuronmi a casom ) skusenosti inych ako trebars tato Ivanova co dne pisal.Nevravim aby si ich posluchal ale aby si ich vnimal a prefiltroval vlastnym rozumom a zobral si z nich prave to co sa prave tebe javi ako dobre a mudre.

Ivan | 12. dubna 2010, 07:39:29Vyzerá totak, žesom si posledné dni riadne skurvil žraním cesnaku. Stav sa mi začal zhoršovať v deň, keď som začal vo väčšom žrať medvedí cesnak. Dal som si aj další deň a znova zle. Tak som tretí deň vynechal a trochu sa polepšilo. Aj štvrtý deň sa polepšilo, kým som znova nezožral večer cesnak. Krátko potom ako som ho zožral prišel sebevražedný stav. Ako si to vysvetľujem? Cesnak dokáže naviazať ortuť, ale ju špatne drží, takže po čase ju pustí. A keďže som si ráno zobral DMPS, tak som mohol mať večer kopu ortuti v čreve. Cesnak ju mohol v čreve naviazať a pri vstrebávaní sa do tela dostať späť do krvného obehu, kde ju pustil. A tak mi riadne zamorila mozog. Zasa som si zlikvidoval zopár neurónov. To isté som spravil aj s chlorelou, ktorá je ale lepší viazač, takže ju v krvnom obehu tak neroztrúsi. Takže rada pre ostatných. V deň, keď použijete silný detoxikátor,nepoužívajte žiadný iný, len drevené uhlie, ktoré vám ju pomôže z čreva dostať von. Z vstrebávacích môžte použiť len zeolit,ktorý má silnú väzbu a netrúsi tak. V takýchto prípadoch nedoporučujem ani ALA a NAC. Pre istotu. Aj keď pri nich som nezaznamenal zďaleka taký exces ako pri cesnaku. Vyzerá to tak, že ten je najhorší.

Podciarknem tuto Ivkovu vetu lebo sa aj mne javi ako mudra a podporena tie vlastnou skusneostou :

"Takže rada pre ostatných. V deň, keď použijete silný detoxikátor,nepoužívajte žiadný iný, len drevené uhlie, ktoré vám ju pomôže z čreva dostať von."

Zhruba v tom duchu som Ti pisal aj ja. Brat veci jasne a  s ozvahou ale ani prilis vsetko neprespekulovat aj ked v dobrej snahe.
Ivan nasadil jemny a dost diskutabilny chelator -medvedi cesnak -v case a stave ked podla mojho nazoru este nie je nahrubo precisteny s dmps.Ja s takmi vecami teraz nespeklujem nakolko ich tu nemam :-) .Pockam si s jemnymi -prirodnymi chlatormi na cas ked budem mat za sebou cca 30 (mozno 50 ) injekcii ci davok dmps.Tak zhruba si odhadujem svoj stav zamorenia TK .Aj potrebnu hrubu davku podla toho co hovoril Klinghart aj pisala scarlet v prispevkoch.Zariadim sa ale priebezne podla svojho stavu ,pocitov tela a pripadnych novych informacii .Domyslam si (neviem ci spravne ) ze potom uz telo aj jeho organy aj dufam ze aj mozog sa pokusi uz startovat svoje prirodzene imunitne a cistiace mechanizmy a snad aj normalnym sposobom. V tomto mojom stave telo reaguje inak ako u zdraveho cloveka.Napriklad si celou svojou silou tela aj duse stale ziada tie blaznive cigarety.
Ale napriklad mozem povedat ze tyzdne po tydzni mi priodredzenym sposbom klesa cim dlaej viac chut na kavu ...tam kde som este pred vianocami v pohode vypil za vecer 10 kav .Silnych kav. TAk teraz mi stacia rano dve kavy ...a tie ostatne co pijem pocas dna (ovela menej) mi uz telo akosi zacina odmietat ...Sice si ich zo zvyku uvarim ale po hodine ich potom bevypite vylievam do umyvadla.Vecer mi staci jedna dve maximalne.Aj to mimoc nesmakuju.Jednoducho s klasjucou ortutou sa mi zrejme meni nejako aj biochemia tela ...zacinam vnimat zmeny na ociach ...to som dnes pisal ...
((a cosi sa deje aj s cigaretami ale o tom nechcem pisat ..lebo to neviem sformulovat ...instinkt mi hovori ze aj tu sa cosi deje ... zmeny citim ...mozno nepatrne zmeny a naznaky ale su ..))

Schody sa zametaju od zhora !
alebo inak -
Z pivnice plnej bordelu sa najkro vynasa to co najviac smrdi a najvascie kusy.
Az na zaver sa "lesti"podlaha .

Drzim palce.
peto

Peter-enneagram | 22. dubna 2010, 21:44:36 | Upraviť | Odstrániť
...chelačná terapia IV robená behom troch mesiacov urobí zlepšenie asi u 80% ľudí ...
IP: 95.102.162.19 | MSIE 6.0 | Windows 2000

--------------------------------------------------------------------------------

Peter-enneagram | 22. dubna 2010, 21:34:37 | Upraviť | Odstrániť
Rasto

Dobrý večer. Môžete mi povedať koľko tabletiek zoreksu je v jednom balení? nemám predstavu koľko by stála celá liečba. Treba ešte k tomu ničo? Nejaké injekcie som tu čítal že treba. Existuje nejaký stručný zoznam čo treba a koľko by to asi stálo?

Ja sa pokusim to zhrnut co potrebujes .A idem po poradi aby boli zrejme aj priority,
Mozes ti to napisat a aj zacat kupovat.Ak sa mylim tak sa mylim.Ale snda az tolko nie.
Poviem to tak ako keby som teraz ja siel liecit Mojho priatela Kamila ...

0 -to je zaklad -jednorazove odvrtanie vsetkych amalgamov -plus kvalitnejsi biely cement do zubov -dajme tomu ze jeden zub ta vyjde od 500-do 1000 sk cash ak sa dohodnes so zubarom.Mna vyslo 16 plomb asi na 12 000 vsetko spolu.
Hned v ten den ako budes mat uplne!! odstraneny amalgam tak sa mozes pustit do chelacia tak ako sa patri.
1-
--------50 kusov injekcii Unithiolu ...balenia byvaju rozne-ale to co nam chodi je 10 ksuv jendom baleni za cca 50euro -to je spolu -------250 euro za injekcie. ----Ak si ich zoberies do zasoby aj viac tak neurobis chybu ale to zalezi na peniazoch.
2-
---------50 tabliet Zoreksu - to je 5 baleni (ak ich budes mat 10 lebo je lacnejsi tiez neurobis chybu) -dajme tomu ze ho budes mat po 25 euro aj s cestou na Ua alebo odo mna. ----to je spolu 125 euro ...
3-
----------4 balenia -150 gramove Carbofitu a- aktivneho ciereneho uhlia -to je spolu 16 euro alebo 20 aj s postovnym ..
4-
------------ cca 6 -10 baleni ALA -pre dobry pocit ze cistis a mozog ...spolu 20 -30 euro lebo Ala je lacna.
5-
-------------3-5 balenii multimineralov na doplnanie ropovychkovov v prestvkach chelacie-ja pouzivam taky peny a celkom dobry a lacbny multi "smejd" MEd Phrama -100 tabliet za 6 euro -je tam vsetko .--to je spolu 30 euro ...

to je naozaj vsetko zakaldne co potrebujes aby si na hrubo vycistil od HG .olova arzenu ...

XXXXXXXXXXXXXXXspolu ( okrem zubara ) 450 euro .XXXXXXX pricom to nemusi byt naraz ..postupne krok za krokom ...

Ufff ...toto keby mi bol niekto povedal pred rokom ...pred 5 timi rokmi tak mu s radostou zaplatim len za tuto infrmaciu (s vysvetlenim okolo toho smaozrejme ) spokojne 50000 cize 1600 euro alebo viac aj keby som si mal na to pozicat v providente A uz viem a aj mozem povedat ze by tobol bohovsky dobry obchod.Tym ze nepracujem tak mam kazdy mesiac "cistu stratu 500 -600 euro ) To je za 12 mesiacov strata 7000 euro len tak .
A potom co ponam liecitelov aj lekarov tak by som mu to smaozrjem uz vyplatil az po vylieceni.Ale to sa so slusnym clovekom dohodnut samozrejem da.
S tymi co sa zivia tym ze "len liecia " tak aby mohli stale a priebezne inkasovat ale nevyliecia o takejto variante nie je rec...urazia sa ...

a znovu zopakujem Scarletine slova lebo vynimky existuju ,ale naozaj si myslism ze toto v zasade staci aby som bol za 4 mesiace od odvratnia amalgamu za vodou (je mam teraz za sebou cca 25 Unithilou injkecii plus cca 25 "injekcii Zoreksu ) cize asi v polovicke a uz som na to ovela lepsie ...:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ako je možné, keď chelačná terapia IV robená behom troch mesiacov urobí zlepšenie asi u 80% ľudí ----------------------------------( xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
(a niekto nemá ani po roku DMPS výsledky?!? Preto som zvedavá na Teba Peťo za akú dobu to Ty zvládneš s DMPS a Ty máš ťažkú otravu.)

Vždy treba najskôr vyčerpať jednoduché riešenia a až potom sa púšťať do vecí ako hormóny, výťažky zo žliaz a podobne.

Rasto :

Zaujimalo by ma na co je Unithol lebo je drahy, ci je az taky dolezity. Teda co robi, a co je to za chemikalia ci zmes

naozaj sa tesim ze uz pises sem ...naozaj ...usetris mi tym spustu energie a casu ked ti mozem odpoved napisat rovno sem ...

po prve -Unithhiol nie je vobec drahy -50 e.V provnani s DMSA -ktore tebars vyslo na 71 euro jedno balenie ako si mi sam pisal.Alebo s nemeckym Dimavalom za 200euro.

Unithiol je ciste DMPS ale injekcny ...a Zoreks je tiez DMPS ale tabletovy -90 % DMPS a 10 % plnidla.
Cize ucinna latka je ta ista.
Ale unithiol si mozes dat aj do zily .Rovno do krvneho obehu .Bleskovy ucinok.Mas to hned vo vsetkych organoch a  aj v mozgu.A to je iny ucinok ako oralne branie DMSA alebo Zoreks.
Aj do svalu ...Kombinaciou a sucinnostou Unithiolu a Zoreksu si mozes do urcitej miery sam urcit zameranie chelacie aj jej intenzitu

scarlet | 22. dubna 2010, 22:28:57
Peťo a DMPS rozhodne jednoduché a prirodzené riešenie nie je, je to čistá chemikália, ktorú keby nevyrobili v labáku, tak sa k nej nikdy nedostaneme. Pod jednoduchými riešeniami ja rozumiem také, ktoré človek môže urobiť napr. bez zásahu chémie s pomocou bylín, vitamínov, stravy... Ale Ty si vieš niekedy nádherne prispôsobiť niektoré výroky, aby Ti to zrovna zapadlo do Tvojej mozaiky smile.

--------------------------------------------------------------------------------

scarlet | 22. dubna 2010, 22:23:11
Peťo, nechcem Ti nejak moc frflať do Tvojich návodov, ale aby si neurobil tú chybu možno, čo tak trochu Svetlanka, že každý, kto sa vylieči nejakým spôsobom alebo u neho niečo krásne zaberie, tak má tendenciu tento postup aplikovať na všetkých ostatných s vierou, že u nich to zaberie rovnako... Ani DMPS nie je až také všespásne, u niekoho môže byť detox s DMPS dosť problematický, radiť tak presvedčivo takú razantnú verziu detoxu neviem, či je až také rozumné, aj keď Tvoje motívy, ktoré Ťa často v živote pritlačili až k zemi, chápem. Predstav si, že napr. niekomu poradíš tento svoj DMPS manuál s pichaním x-injekcií za taký krátky čas a zrovna ten človek bude mať napr. slabé obličky a skončí niekde na pohotovosti, aj to sa môže kľudne stať a to sa aj deje pri ťažkých otravách a častom podávaní DMPS injekcií. Treba podať také informácie, aby si ten človek bol vedomý aj vedľajších účinkov, rôznych komplikácií, aby sa sám rozhodol pre detox a keď to nezvláda, tak nech to urobí teda ako Fero a robí detox napr. podľa Dr. Wust, ku ktorej on išiel, keďže sám si moc nedôveruje.
Ja mám teraz možnosť výberu a nie som na tom až tak zle, takže doprajem môjmu telu komfort sa zotaviť, ja mám stále bolesti v obličkovej oblasti, takže ma to znepokojuje, čo to je. Možno pôjdem predsa len na nejaké obličkové testy, aj keď tie z novembra boli ok.
Zaujímavé Ivan, že tiež mi v novembri zistili tuším málo neutrofilov alebo aj leukocytov, pozriem si to. Ma to vtedy dosť zarazilo.

Peter-enneagram | 12. dubna 2010, 23:18:46 | Upraviť | Odstrániť
Nehypochonder :
a doporucujem ti pozornejsie si vsimat draho zaplatene (neuronmi a casom ) skusenosti inych ako trebars tato Ivanova co dne pisal.Nevravim aby si ich posluchal ale aby si ich vnimal a prefiltroval vlastnym rozumom a zobral si z nich prave to co sa prave tebe javi ako dobre a mudre.

Ivan | 12. dubna 2010, 07:39:29Vyzerá totak, žesom si posledné dni riadne skurvil žraním cesnaku. Stav sa mi začal zhoršovať v deň, keď som začal vo väčšom žrať medvedí cesnak. Dal som si aj další deň a znova zle. Tak som tretí deň vynechal a trochu sa polepšilo. Aj štvrtý deň sa polepšilo, kým som znova nezožral večer cesnak. Krátko potom ako som ho zožral prišel sebevražedný stav. Ako si to vysvetľujem? Cesnak dokáže naviazať ortuť, ale ju špatne drží, takže po čase ju pustí. A keďže som si ráno zobral DMPS, tak som mohol mať večer kopu ortuti v čreve. Cesnak ju mohol v čreve naviazať a pri vstrebávaní sa do tela dostať späť do krvného obehu, kde ju pustil. A tak mi riadne zamorila mozog. Zasa som si zlikvidoval zopár neurónov. To isté som spravil aj s chlorelou, ktorá je ale lepší viazač, takže ju v krvnom obehu tak neroztrúsi. Takže rada pre ostatných. V deň, keď použijete silný detoxikátor,nepoužívajte žiadný iný, len drevené uhlie, ktoré vám ju pomôže z čreva dostať von. Z vstrebávacích môžte použiť len zeolit,ktorý má silnú väzbu a netrúsi tak. V takýchto prípadoch nedoporučujem ani ALA a NAC. Pre istotu. Aj keď pri nich som nezaznamenal zďaleka taký exces ako pri cesnaku. Vyzerá to tak, že ten je najhorší.

Podciarknem tuto Ivkovu vetu lebo sa aj mne javi ako mudra a podporena tie vlastnou skusneostou :

"Takže rada pre ostatných. V deň, keď použijete silný detoxikátor,nepoužívajte žiadný iný, len drevené uhlie, ktoré vám ju pomôže z čreva dostať von."

Zhruba v tom duchu som Ti pisal aj ja. Brat veci jasne a  s ozvahou ale ani prilis vsetko neprespekulovat aj ked v dobrej snahe.
Ivan nasadil jemny a dost diskutabilny chelator -medvedi cesnak -v case a stave ked podla mojho nazoru este nie je nahrubo precisteny s dmps.Ja s takmi vecami teraz nespeklujem nakolko ich tu nemam :-) .Pockam si s jemnymi -prirodnymi chlatormi na cas ked budem mat za sebou cca 30 (mozno 50 ) injekcii ci davok dmps.Tak zhruba si odhadujem svoj stav zamorenia TK .Aj potrebnu hrubu davku podla toho co hovoril Klinghart aj pisala scarlet v prispevkoch.Zariadim sa ale priebezne podla svojho stavu ,pocitov tela a pripadnych novych informacii .Domyslam si (neviem ci spravne ) ze potom uz telo aj jeho organy aj dufam ze aj mozog sa pokusi uz startovat svoje prirodzene imunitne a cistiace mechanizmy a snad aj normalnym sposobom. V tomto mojom stave telo reaguje inak ako u zdraveho cloveka.Napriklad si celou svojou silou tela aj duse stale ziada tie blaznive cigarety.
Ale napriklad mozem povedat ze tyzdne po tydzni mi priodredzenym sposbom klesa cim dlaej viac chut na kavu ...tam kde som este pred vianocami v pohode vypil za vecer 10 kav .Silnych kav. TAk teraz mi stacia rano dve kavy ...a tie ostatne co pijem pocas dna (ovela menej) mi uz telo akosi zacina odmietat ...Sice si ich zo zvyku uvarim ale po hodine ich potom bevypite vylievam do umyvadla.Vecer mi staci jedna dve maximalne.Aj to mimoc nesmakuju.Jednoducho s klasjucou ortutou sa mi zrejme meni nejako aj biochemia tela ...zacinam vnimat zmeny na ociach ...to som dnes pisal ...
((a cosi sa deje aj s cigaretami ale o tom nechcem pisat ..lebo to neviem sformulovat ...instinkt mi hovori ze aj tu sa cosi deje ... zmeny citim ...mozno nepatrne zmeny a naznaky ale su ..))

Schody sa zametaju od zhora !
alebo inak -
Z pivnice plnej bordelu sa najkro vynasa to co najviac smrdi a najvascie kusy.
Az na zaver sa "lesti"podlaha .

Drzim palce.
peto

Peter-enneagram | 12. dubna 2010, 22:58:52 | Upraviť | Odstrániť
nehypochonder :

keby existoval jednoduchy navod tak by tu uz davno visel zlatymi aj cervenymi pismenami ?
Vsetko je tu v pohybe.To co sme tu pisali pred pol rokom sa dnes uz javi v inom svetle.
To co pisala svetlanka bolo pre nas vsetkych cosi nove a objavne ako zablsek slniecka zo zamraceneho neba.Dnes sa na to uz vacsina z nas pozera inymi ocami.Pred rokom sme pisali len o DMSA .Ako o Zazraku.Dnes vsak takisto uz piseme o dmps.

Moja rada ?
Ok .
1-Odvrtat vsetok amalgam z pusy von trebasr aj naraz behom pol hodiny a zuby nechat na par tydznov trebars uplne otvorene.Tie vazne bolestive zalepit lacnym cementom.Kluden vrtat bez kysliku aj bez koferdamu.Okamzite po odvrtani zuby preplachovat rozmiesanym zoreksom ale dmsa -kloktat a vsetko vypluvat.
-Zaroven hodinu pred vrtanim zjest jeden zoreks aby bol zaludok aktv nastavena na zachytenie akutnej otravy z vyparov.Po styroch hodinach dalsiu tabletu zoreksu.Po 12-tich dalsi zoreks a tak zopar dni.
a Potom chelacia tym stylom co tu terat robime my dvaja -teda scarlet a ja -dmps cutlerovym spsobom.A vlastne aj MArek.Je v principe jedno ci injekcie alebo tabletovy zoreks.
Pocas chelacie pit vela studenej cistej vody z vodovodu -minimalne tri litre ...ja pijem teraz 5 az 6 litorv za den ked beriem dmps.A jest carbovit dve -tri lyzicky denne.V prestavkach chelacie s dmps brat doplnky podla moznosti .
Zinok a Selen zvlast lebo tie najviac treba a zvysne stopove kovy v multiminerale.
to je vsetko co treba ako minimum.
Otatsne veci riesit za pochodu podla oklonosti tak ako sa budu ukazovat...mne sa ukazala pecen ...teraz sa uz ukazuju oblicky ako najslabsi clanok ...
Ak ty mas napriklad premnozene kvasinky tak postupne v priebehu chelacie Koloidnym Stiebrom tydzen za tyzdnom znizovat aj ich hladinu vyplachmi a j uzivanim.
V nejakom bode chelacie (trebras po mesiaci dvoch ) nasadit aj antiparatika -Zentel ---potom prazikvantel ..napriklad ...

Ostane veci sa daju vylepsovat podla financnych moznosti ale podla mna nie su nutne.Su dobre ak mas tu moznost ale nie nutne ak ja tu moznost nemam.Tera nemam.Citim zlepsovanie stavu a tak postupne budem doplnat aj ja sam take dobroty o akych sa tu tie vela pisalo ...
Ale zatial bezim bez toho ...a predsa sa mi stav zlepsuje ...

Ani ina podpora nicoho ineho.Alebo len naozaj v specifickom pripade ...ale taky tu nie je ...alebo ano ?

Ps.Kedze mame moznost dostat s k dmps tak samozrejme ze doporucujem to a nie dmsa.
Dmsa je jemnejsi chelator ...preco nie ..moze byt ...ale naco ked dmps je v principe lepsi ...