1

Téma: Svetlana a fórum.

Fero sa pýta: A prečo Svetlana už nechodí na toto fórum ??

Scarlet odpovedá: Fero, Svetlanin obrovský prínos bol v tom, že poukázala na problematiku amalgámov a ťažkých kovov na Slovensku, ona sa vyliečila pod dohľadom Dr. Wust a plne jej dôverovala a aj jej liečebným metódam. Ja som sa minulý rok dostala nejak v novembri k informáciam o unithiole, čo je DMPS a začala som sa tým zaoberať, podľa môjho názoru to bol objav, ktorý mal obrovský význam pre ľudí tu, DMPS bolo dovtedy pre nás absolútne nedostupné, niečo čo je len na recept v cudzine a za drahé peniaze. Svetlana sa ale celú dobu liečila len DMSA a aj to smiešnymi dávkami, keď sa to porovná s tým, ako tu detoxikujú ostatní, Marek určite toho DMSA pojedol už aspoň 5x viac, než Svetlana a stále žiadne výraznejšie pokroky. Keď sa človek vylieči z ťažkého stavu, má tendenciu potom daný liečebný postup paušalizovať na všetkých, myslí si, že ten jeho spôsob je použiteľný aj pre iných ale práve u ťažkých kovov to takto naozaj nefunguje, niekomu stačí veľmi málo a dostane sa z toho, niekto dostane aj 50 injekcií DMPS a stále nie je z toho vonku. Svetlana nesúhlasila moc s tým, že sme tu začali "experimentovať" aj s DMPS a inými postupmi, zdalo sa jej to príliš riskantné robiť také niečo vo vlastnej réžii bez dohľadu lekára a Dr. Wust nepoužíva DMPS a ona ju vnímala ako svoju autoritu, takže tiež bola proti DMPS IV, DMSA IV. Ja som sa len snažila otvoriť cesty pre nové možnosti detoxu, ja sa nepovažujem za žiadnu autoritu, učím sa spolu s ľuďmi, ktorí sú tu, nemám ani žiadne praktické skúsenosti, jediné, čo robím, zbieram informácie, píšem ich tu a keďže viem jazyky, tak chodím aj dosť na zahraničné fóra, kde ľudia detoxikujú roky a sú tam o dosť ďalej, majú túto cestu už za sebou. Je pravda, že DMPS by sa malo užívať len pod dohľadom lekára, ale kde takého nájsť na Slovensku? Samozrejme, že každý si nesie riziko sám za seba, keď si to DMPS pichne, ale tí ľudia sú tu na tom tak zle, že už nemajú moc čo stratiť a vtedy človek aj zariskuje. My tu nemáme možnosť utekať pri každej kríze za svojim lekárom ako to mala Svetlana, bolo by to super, ale žiaľ sme na Slovensku. V Nemecku je veľmi veľa terapeutov a lekárov, čo pomáhajú pri detoxe kovov, tam si človek môže vyberať, komu sa zverí do rúk, nemusí sám nič pracne študovať, doslova robiť lekára sám sebe.

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.