scarlet | 26. března 2010, 21:06:17
Klinghardt opakovane píše vo svojich materiáloch o jednom prípade, preložím doslova, čo tam píše:
"Krátko tu popíšem jeden prípad, bol to môj objav, ktorý som urobil pred desiatimi rokmi:
- Keď sa robí detoxikácia ťažkých kovov, vždy sa predtým dmps podávalo vnútrožilovo. Študovaním materiálov sme sa ale dozvedeli, že otrava ortuťou, predovšetkým u neurologických pacientov, je práve veľmi často v nervovom systéme čreva.
Vieme, že 95% serotonínu sa netvorí v mozgu ale v čreve.
To znamená, že všetky tie tzv. hormóny dobrej nálady, noradrenalín, neurotransmitery, ktoré súvisia s pocitom, že človek sa cíti príjemne, sa z väčšej časti tvoria v čreve a nie v mozgu, to je hlavne v povedomí ľudí a tento názor treba zmeniť.
Položil som si potom otázku, či otrava ťažkými kovmi môže sídliť nielen v mozgu ale aj v čreve?!? Potom som jednoducho použil metódu, ktorá sa často aplikuje v neurálnej terapii a DMPS namiesto IV som aplikoval subkutánne do brucha.
Tu je jeden prípad, ťažkootrávený zubný lekár s neurologickými príznkami. Pichli sme DMPS do žily a vyšli len 2ug ortute na liter v moči, to je veľmi malé množstvo. Potom som mu pichol do brucha subkutánne DMPS a vyšlo cez 1500uq ortute=1,5 mg a toto množstvo ortuti v moči, keby niekto vypil, tak by určite zomrel. Toto vyvolalo množstvo 0,5ccm DMPS, čo mnohých lekárov musí privádzať do úžasu, pretože normálne sa podáva množstvo 5ccm (5ml), to je takmer homeopatické množstvo dmps, ktoré bolo jednoducho pichnuté do brucha a cez neurologické reflexné cesty transportované cez nervy do miechy, z miechy do brušných orgánov a zase naspäť a v priebehu 24 hodín sa uvoľnilo toto nenormálne množstvo ortuti"
Inak na tom fóre práve aj Dr. Mutter doporučoval dvom ľuďom pichať DMPS podkožne do brucha, tí ľudia si to potom môžu aj sami pichať častejšie a nemusia kvôli každej injekcii chodiť k lekárovi.