21

Re: Ako sa dnes cítite?

V krasnom svete to zijeme. Dnes mi je strasne. O 14:00 som prehlasil, ze chcem, aby ma odviezli na psychiatriu. Zacali vsetko zlahcovat. Otec mi zacal rozpravat o zlej zivotosprave /najma prehnanom spanku a fajceni cigariet/.... Som uuuplne na dne.
Naozaj to nikto nepochopi, kto to nezazil. Kurdel a ako ma to serie? tak ako Vy /Borko a Ivan/ a Ja nikdy nezazijeme menstruaciu, tak isto nas nepochopi okolie.
A ked je najhorsie? aj tak clovek zostava uzavrety v tom bludnom kruhu, vo svojich srackach a ludia okolo na na neho vyprdnu a hadzu dalsie polena pod nohy. Naozaj, ale naozaj ma to nebavi.....
.... Problem je, ze ja to vnimam, ze som unaveny, plne si uvedomujem, ze mam malo energie, podavam slaby vykon atd... cize aj mna to neskutocne serie. A tych druhych to zasa serie z ich strany, ze nespolupracujem s nimi - a ze aky som lenivec. ANO, priznavam si: SOM LENIVEC. Ale nechcem byt a neda sa to prekonat sad

zahmleny od roku 2006, posledný amalgam odstraneny 1.6.2009.... Detoxikacie zacala 15.6.2009 - cielene na tazke kovy. Pociatocna davka bola znizena dna 22.juna na 25mg kazde 3 hodiny.

22

Marek, povedz im, že veci, v ktorých vyžadujú od teba pomoc, sú pre tvoj život nedôležité, a že si nemôžeš dovoliť plýtvať energiou, ktorej máš tak málo, a ktorú potrebuješ na pre teba dôležité veci. Povedz im, že v prvom rade musíš vyriešiť dôvod toho, prečo im nemôžeš pomáhať v tých veciach, ktoré sú pre nich dôležité, a že ak ich vyriešiš, potom nebude najmenší problém im pomôcť. Ak chcú, aby to bolo čo najskôr, mali by ti vytvoriť podmienky k tomu, aby to bolo čo najskôr, to znamená, nechcieť od teba nič, čo sám nechceš urobiť. Milá pani XYZ-ová a pán XYZ. Nemáte ani šajnu o tom, o aké peklo sa jedná pri otrave ortuťou. Pocity, ktorá táto otrava vo vedomí človeka vyvoláva, sa nedajú nazvať ináč, než peklom. Ak chcete toto peklo ešte zvyšovať, tak požadujte od syna to, čo vám sám nechce dať. Ak ho ale máte radi, tak pochopíte, že môže zažívať peklo, aj keď si ho neviete ani trošku predstaviť. To peklo existuje, ale pochopíte ho až vtedy, keď ho zažijete. Nezhoršujte svojmu synovi už aj tak neznesiteľne nepríjemný život, ak ho máte aspoň trošku radi. Pomôžete mu už len tým, ak od neho nebudete nič chcieť. Verte ale tomu, že ak bude len trochu môcť, tak vám sám povie, čo potrebujete urobiť. Toto nie je teória, ale moja životná skúsenosť. Inak by ste si mohli dať skontrolovať stav vody na toxické látky. Podľa toxikologických vyhlásení z vášho regionu je dosť pravdepodobné, že ju nemáte vôbec pitnú. Odbor toxikologie na slovensku napríklad hovorí toto: Najviac ortuti namerali najmä v regiónoch, kde sa v minulosti ťažilo uhlie, či ruda. Ale aj v blízkosti spaľovní, skládok odpadu a krematórií. Postihnuté je najmä okolie Rudnian, Krompách, Gelnice, Prešova, Rožňavy, ale aj Banskej Bystrice, či Žiaru nad Hronom. Kým limit stanovuje tri miligramy ortuti na kilogram, v pôde na strednom Spiši namerali sto päťdesiat až päťsto miligramov. Ohrozené sú tak rastliny, zvieratá a napokon aj človek.
S tou životosprávou to je určite dobrá pripomienka. Odučiť sa fajčiť je super vec.

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

23

Marek, daj to rodičom prečítať, a ešte aj toto:

Podľa Tatiany Kimákovej z Ústavu hygieny Lekárskej fakulty Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, ktorá sa dlhodobo odborne venuje problematike ortuti v SR, sa ortuť do tela človeka môže dostať viacerými spôsobmi: „V prvom rade je to pôda, z ktorej sa toxická látka dostane do organizmu prostredníctvom potravinového reťazca. Medzi najviac kontaminované oblasti patrí stredný Spiš a okolie Banskej Bystrice, kde sme namerali niekoľkonásobné prekročenie povolených limitov,“ uvádza.

Jedovatú ortuť vdychujeme, aj keď bývame blízko skládok a spaľovní. Okrem toho sa táto toxická látka nachádza v zdravotníckych pomôckach, zubných plombách, vakcínach a niektorých kozmetických prípravkoch. Opatrní by mali byť najmä ľudia, ktorí prichádzajú do styku s ortuťou pravidelne: zubní laboranti, zamestnanci v chemickom a farmaceutickom priemysle, ako aj vedecko-výskumní pracovníci.

http://zpravodajstvi.ecn.cz/index.stm?a … ;x=1958719

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

24

Vcera vecer este 2 diazepamy. Dnes prislo Luxembursko. Cize mam DMSA !!! Od dnes - 15.6.2009 - zacina aktivna detoxikacia pomocou DMSA kazde 4 hodiny, 100mg.

zahmleny od roku 2006, posledný amalgam odstraneny 1.6.2009.... Detoxikacie zacala 15.6.2009 - cielene na tazke kovy. Pociatocna davka bola znizena dna 22.juna na 25mg kazde 3 hodiny.

25

Citit, ze hned mas Marek lepsiu naladu. Dolezite je nedat sa okolim vyprovokovat, lebo stres a nervy nas dokazu uplne rozlozit.

26

ano, to je pravda. uz aku slabu rezistenciu mame na stres? ortutovy ludia to maju tazke v tomto smere. Cize treba ist tak konzervativne, ako sa len da