Téma: Ako sa dnes cítite?
Tu by som chcel vidiet vase prispevky o tom, ako sa citite. Ci sa mate fajne, neutralne, zle, "na hovno". Myslim, zeby to mohlo pomoct pri stavoch uplnej skleslosti
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Sú tu informácie o hľadaní pravdy, to ale nezaručuje, že sú aj pravdou samotnou.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Tu by som chcel vidiet vase prispevky o tom, ako sa citite. Ci sa mate fajne, neutralne, zle, "na hovno". Myslim, zeby to mohlo pomoct pri stavoch uplnej skleslosti
Ja sa citim dnes celkom fajn. citim urcity druh satisfakcie. Dnes som sice nespravil nejako vela roboty, ale par hodin kancelarskej krysy mi udelilo satisfakciu v podobe fajneho pocitu dobre vykonanej prace. Pockat - dobre vykonanej prace? To sa uvidi neskor pri reklamackach ![]()
Aj ja som ok. Včera som bol horšie po zubárovi.
Dnes som aj ja OK - zasa som spravil dost roboty a citim z toho satisfakciu
Zaujmalo by ma, ci je normalne, ze kym som neuzivala nic, som bola v pohode (naucila som sa so sebou zit a bola som celkom sivkovna) a odkedy uzivam antimetal, som uplne Knocked out. Vyrazne ma boli hlava a pamat mi dost zlyhava, bolo to aj s vami takto? Nemala by som sa skor citit lepsie, preco som fyzicky slabsia s kratkodobou pamatou?
Zaujmalo by ma, ci je normalne, ze kym som neuzivala nic, som bola v pohode (naucila som sa so sebou zit a bola som celkom sivkovna) a odkedy uzivam antimetal, som uplne Knocked out. Vyrazne ma boli hlava a pamat mi dost zlyhava, bolo to aj s vami takto? Nemala by som sa skor citit lepsie, preco som fyzicky slabsia s kratkodobou pamatou?
Danielka, pri spravnej chelacii sa ma clovek citi stale lepsie-a-lepsie. Avsak, pri nespravnej je to tak, ze sa ti zhorsuje zo zaciatku /prvych 9 mesiacov/ a az potom sa clovek citi lepsie.
PS: Dnes mi je riadne nahovno. a to sa mi stav zlepsoval od vybratia prveho amalgamu. Teraz si to viem aspon zdovodnit - reabsorbcia od posledneho vyvrtania. Zozeriem par diazepamov, budem 3-4dni OUT, ale som si isty, ze mi bude potom dobre!!!
Uz nech je tu aspon nejake DMSA. Je objejdnane z 3 zdrojov... tak som si to poistil,avsak zatial ništ. ![]()
uf, v poslednom case ma začali prepadať uzkosti, uz aspon viem, co je to uzkost, cize aj uzkost som prezival v minulosti, len som nevedel, ze to bola uzkost...
aj so spankom to mam teraz horsie
:(:(
Diazepam je na predpis asi, co?
Kurnik, ten stav pojde asi este dole vodou, ked zacnem vyberat tie plomby, ááááááááá!!!
Osobne si myslím, že detoxikácia nie je príjemný proces, hlavne keď sa nerobí optimálne. Možno by si mala skúsiť ten antimetal brať častejšie a menšie dávky.
Ľudia, treba len správne detoxikovať a vydržať to.
Dnes sa cítim dobre. Keby som bol úplne čistý, tak by som to za dobré nepovažoval, ale z hľadiska minulosti je to dobré.
Príspevky [ 1 až 10 z 26 ]
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Náš tip: Skoda YETI | rychlý prachy | praha zoo | povinné ručení | snehove frezy | facebook registrace | Domény .cz | Vlastní diskuzní fórum | hosting Stable.cz | nabytek ikea |