scarlet | 21. března 2010, 21:06:04 | Upraviť | Odstrániť
Ivan, informácie na DMPS sa dosť rozchádzajú... Mutter, Klinghardt pichajú DMPS bežne na začiatku aj každý deň, každý druhý deň pri ťažkých otravách, pri chronických otravách píše Mutter o rozostupoch jeden až štyri týždne, pričom ku koncu detoxu, len jedna injekcia raz za šesť mesiacov, Mutter používa väčšinou len DMPS injekcie, nejak som ani moc nečítala v jeho knihách o DMPS orálnej forme, nemecký toxikológ Daunderer, z ktorého vlastne všetci vychádzajú doporučuje DMPS 1x za 6 týždňov, tak sa to v podstate píše aj v tej DMPS monografii a tak to väčšina ľudí aj dostáva na zahraničných fórach, niektorým to lekári pichajú aj častejšie, 1 DMPS injekcia do týždňa, na fórach ľudia píšu, že príliš časté pichanie DMPS im spôsobilo veľmi nepríjemné stavy, ale ani na tých fórach som nenašla presne návod ako to robiť, u každého je to inak, každý tam experimentuje svojou cestou, niekto užíva chlorelu, lebo je proti chémii, iní zase prisahajú na Cutlera, ďalší len na DMPS a Cutlera úplne zavrhujú, hádajú sa tam, načo pichať DMPS raz za mesiac, keď sa môžu brať tabletky a v konečnom dôsledku sa týmto spôsobom vylúči viac ortuti ako tou jednou injekciou, ja neviem... Daunderer tvrdí a tak sa to píše aj na stránkach toxicentra, že účinky jednej DMPS injekcie pretrvávajú vraj tých 4-6 týždňov, že po vpichnutí injekcie sa mozog intenzívne detoxikuje dva týždne, 35-45 minút po DMPS injekcii sa odoberá moč na test, pretože najviac ortuti sa vylúči práve počas prvých hodín. Vôbec nie je žiadne pravidlo, že DMPS sa pichá raz za dva týždne a tabletky sa môžu jesť aj raz za tri dni. Aj v tej DMPS monografii som našla rôzne dávkovania... iné je chronická otrava, iné akútna otrava, iné ťažké ochorenia, na klinike urobia vždy testy obličiek, pečene a podľa toho sa zvoli aj forma detoxu. Obličkové testy robia aj normálne nemeckí terapeuti, ktorí poskytujú DMPS terapiu. Podľa mňa to DMPS raz za šesť týždňov zahŕňa takú bezpečnostnú rezervu pre všetkých a ide o dávkovanie pri chronickej otrave. Väčšinou sa používa pri pichaní DMPS injekcií časová schéma napr. 2-2-2-3-3-3-4-4-4...to sú rozostupy v týždňoch, čiže prvé tri dávky 1 DMPS injekcia raz za dva týždne, potom ďalšie tri dávky jedna injekcia raz za tri týždne, nemusí to byť presne takto ale princíp je tie rozostupy postupne zvyšovať, na určenie sa používa výsledok vylučovacieho testu.
Mňa tiež napadlo, či to dmps u Teba Ivan len neviaže nejaké toxíny...hlavne, keď ti bolo po ňom OKAMŽITE dobre, pretože u ortuťových je väčšinou pri prvých dávkach DMPS skôr zle alebo ani nič nepozorujú, žiadne výrazne zlepšenie. Pri injekciách ak sa zlepšenie dostaví, väčšinou trvá veľmi krátko od pol hodiny do pár hodín, časom tie dobré obdobia sa predlžujú.
Na podporu chelácie si kúpte sodium selenite - anorganickú formu, organické formy selénu moc nemajú vylučovací efekt, zabudujú sa rýchlo do bunkovej membrány a pri chelácii je potrebné aby selén na seba nabalil ortuť a vylúčil ju von. Ja blbec som si až teraz pozrela doma, čo to vlastne mám za selén, je to selén organicky naviazaný na aminokyselinu methionin, tak si kúpim ten sodium selenite, stojí to 7 dolárov.
Peťo, no keď tie injekcie DMPS znášaš dobre, tak ja osobne by som ich na sebe pichala častejšie, než len raz do mesiaca, možno raz do týždňa, ale tak by som to urobila ja, samozrejme stále by som sa sledovala - čím ťažšie reakcie, tým väčšie rozostupy by som zvolila, aby sa telo z toho spamätalo. A časom treba tie rozostupy zvyšovať. Vychádzam aj z toho, že nemáš teraz žiadne iné prostriedky ako detoxikovať, chlorelu, zorex vo väčších množstvách na orálne použitie, dmsa. Problém je, že my nemáme žiadne reálne testy, ktoré by sa v podstate mali robiť po každej DMPS injekcii, koľko ortute a ťažkých kovov sa vylučuje, takže môžeme sa riadiť len nejakými subjektívnymi pocitmi, ktoré nie vždy sú ale smerodatné. Ja osobne na sebe mám pocit, že po tej druhej injekcii unithiolu a čo som robila ešte toho cutlera s DMSA, nastal nejaký zlom, niečo sa v telo uvoľnilo, nastala výrazná zmena - nárast energie, zostrenie zmyslov, mozog začal registrovať aj iné vnemy, chuť robiť veci a nielen pasívne tupo vegetovať, toto trvalo asi tri-štyri dni počas brania DMSA a ešte tri dni po a bolo to dva týždne po druhej dávke unithiolu, teraz sa mi zase stav zhoršuje ale nie až natoľko ako predtým, k večeru je mi vždy horšie a prichádza na mňa tá fyzická slabosť, zaspávam už o deviatej. V pondelok alebo utorok si dám tretí unithiol a uvidím.
Osobne si ale myslím, že bezpečnejšia cesta ako si dávať DMPS IV je práve ho kombinovať aj s orálnymi chelátormi, čiže DMPS možno raz za dva až štyri týždne a medzitým chlorelu, riasy, zelené zmesy, pektíny, DMSA, DMPS - zorex, NAC, sylimarin, fosfolipidy, tak to budem robiť ja.
Ivan, injekcie používam bežné 10 ml, ihly čierne aj na IV aplikáciu, sú o niečo tenšie ako zelené a DMPS nimi v pohode prejde, tie čierne sú aj do svalu, na dezinfekcu bežný benzynalkohol alebo majú na to aj špeciálne prípravky, ale to je zbytočné - všetko kúpiš v hocijakej lekárni. Treba VŽDY z injekcie vytlačiť všetok vzduch, robí sa aj kontrolná aspirácia - že napr. keď si to človek pichne do svalu, tak potiahne piest striekačky kúsok naspäť, či nenapichol cievu - v striekačke sa objaví krv ale to je minimálna pravdepodobnosť, pri IV sa robí test, či je človek v žile, že potiahne piest a objaví sa krv, ale ja to nerobím, ono človek veľmi rýchlo zistí, či dané liečivo ide mimo žily, vznikne tam hrča a keby aj, u unithiolu to vôbec nevadí, keď to ide aj len pod kožu - to som si zisťovala, lebo raz sa mi to podarilo pichnúť mimo žily trochu a všetko sa to krásne vstrebalo, nezostalo tam nič. Ale pre Teba je najbezpečnejšie to pichnúť si do zadku.
NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.