Téma: off topic (mimo témy)
Všetko, čo podľa Vášho úsudku nepatrí do ani jednej z uvedených tém...
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Sú tu informácie o hľadaní pravdy, to ale nezaručuje, že sú aj pravdou samotnou.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Všetko, čo podľa Vášho úsudku nepatrí do ani jednej z uvedených tém...
Ivan, ty si si zmenil časové pásmo, keď si sa tu registroval? Lebo mne sa zdá, že si si tam ponechal +2h...
už som to opravil
Čo si nenastoknete fotky?
Počúvol som ťa Ivan, dal som si fotku. Bude OK? ci dať inu?
Pozerám že si si dal aj podpis. Fotky sú dobré. Nejáko sme sa tu dneska rozšupli.
aj ja som uz tuuuuu ![]()
luskam ako pridat photo...
nasla som sice avatar, ale fotku mi neprehralo.
Pošli mi fotku na mail, ja ti ju zmenším na požadovaný rozmer.
Príspevky [ 1 až 10 z 15 ]
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: rychlý prachy; katalog nabytek; Skoda YETI; Diskuzní fórum zdarma; Registrace domény; povinné ručení; hostováno na Stable.cz; snehove frezy; praha zoo; facebook com;