41

Re: zeolit zeolity

nie, nemam cas nejako teraz...

Dúfam, že to prežijem!

42

Dobrý den, rád bych Vám oznámil znovu zprovoznění našich českých webových stránek www.zeolite.cz , doplněné o spoustu nových  informací, které Vám mohou pomoci v seznámení se s přírodním detoxem Tekutým Zeolitem. S pozdravem Richard Pech

43

Tekutý zeolit cez kožu?

Skus. Ved ked tvrdia, ze zeolity prestupuju bunecnymi stenami, zrejme prestupuju aj cez kozu. Pre istotu si to ale zried vodou, povedzme 1:20 a aplikuj na hlavu. Mozno by to pracovalo aj na krku, kde mas cievy veduce do mozgu(karated arteries)

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

44

scarlet | 31. března 2010, 09:14:07
Ja som Ivan skúsila aj zeolity, ale nie tekuté ale kvalitné práškové, som si toho nakúpila vyše pol kila, volá sa to zeolite - clinoptilolite, ja som čítala o tom zopár štúdií a má to kopec prospešných účinkov, existuje v Nemecku aj jeden profesor, čo napísal o tom knihu, ten to berie denne a tvrdí, že na neho to má zázračný efekt, v pokročilom veku sa mu vrátila aj farba vlasov. Práškové zeolity majú vysoký podiel silice a práve tá je dosť dôležitá pri detoxe.
Napr. aj organické germánium má veľký význam-má zvyšovať zásobenie tkanív kyslíkom a má významné antioxidačné vlastnosti, aj Hulda Clark ho dosť doporučovala. Prirodzené zdroje germánia sú chlorela, cesnak, koreň ženšena, mumijo, bambus. To sú minerály, ktoré bývajú málokedy zastúpené v nejakých multi-zmesiach, ale majú veľký význam.
http://www.zeonatura.eu/epages/61789202 … 3887783220
http://www.zeonatura.eu/epages/61789202 … cts/750150
Dávam si to jednu polievkovú lyžicu zeolitov a k tomu polievkovú lyžicu práškovej chlorely do vody na noc. Mám pocit, že sa vždy cítim trochu lepšie. Zeolity obsahujú časť hliníkových väzieb a zlúčenin, ktoré sa ale normálne nevstrebávajú, preto sa nesmú užívať s ničím kyslým ako ovocie, vitamín C, mliečna kyselina, ocot... ktoré by prípadne mohli zvýšiť vstrebávanie týchto zlúčenín. Preto si to ja miešam len s čistou vodou a užívam to na noc pár hodín po jedle.

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.