Téma: Chelačné protokoly
Odpoveď, ktorá mi došla od jedného užívateľa na fóre, dotaz sa týkal DMPS injekcií ako často ich dávať a či kombinovať s Cutlerom:
Ťažko povedať, v akých rozostupoch práve pre teba by boli dobré dmps injekcie. Pri akútnej otrave sa prirodzene aplikujú oveľa častejšie. Ale predpokladám, že u teba sa skôr jedná o chronickú otravu. S mojimi dnešnými skúsenosťami by som skôr odrádzal od toho, DMPS príliš rýchlo za sebou a často aplikovať, Osobne by som zvolil väčšie odstupy, možno tak 1x za mesiac.
DMSA som osobne zažil ako menej problematickejšie než DMPS. Cutlera som preto počas cyklov dodatočne kombinoval s DMSA IV a ALA IV pretože to potom je výrazne účinnejšie.
Ale ako v konečnom dôsledku každý na terapiu reaguje a aké má vedľajšie účinky, to nedokáže NIKTO predpovedať - tiež nie ľudia z fóra tu, ktorí sa tu často prezentujú, ako by vedeli všetko najlepšie. To, čo je dobré pre jedného, môže byť práve pre druhého zlé a naopak. A práve preto ľudia reagujú rôzne. Tu platí vždy: osobne vyskúšať. A práve preto, že ľudia takto rôzne reagujú, je nezmysel, JEDEN "Protokol" (či už podľa Cutlera, Daunderera, Muttera alebo to je jedno) snažiť sa u všetkých aplikovať ako jediný a správny. Žiaľ takto to nefunguje.