Re: MMS 1
Jeden MMSák fo fóre napísal: http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ;start=135
Takže Alien .
Když se jedná o to , požít onu tekutinu na lačno , tak to zkusíš jenom jednou a už vícekrát Tě to ani nenapadne , protože jestliže okamžitě něco nepozřeš , tak nebudeš stačit splachovat WC .(12-15 kapka)
Do takové 9-10té kapky je to skutečně v pohodě (pro silnější povahy) , ale pak to začne .
U 11 kapky budeš přemejšlet , jestli to zvýšit na dvanáct , nebo s tím seknout .
Já jsem tak přemýšlel u 13té , ale za 5hod se to ve mě nějak tak rozleželo a já to překonal . Ptáš(Te) se jak?
To bych nebyl já , abych Vám od té nechuti nepomohl . Takže předně bych Vám radil , aby jste VŽDY měli nachystány věci , které můžete vidět na obrázku a dotáhnete to na 15 tak , jako se to podařilo mě .
Ananasový džus , který jsem doporučoval nemá chybu – dále 2dcl sklenici a na ní už dnes používám dekl pod škopek – svou milovanou Kolču (pozor né Kofolu ) kterou mě Gewo schválil , jakože přijatelnou + další 2dcl sklenici a nakonec kus chleba .
Postup :
Aktivujete patřičnou dávku a v tu ranu zadeklujete . (Nečuchat)
Po třech minutách uchopíte jednou rukou dekl a ve druhé už máte nachystán Ananasový džus . (Nečuchat)
Odklopíte a rychlostí blesku dolijete Ananas a opět šmahem zadeklujete . (Nečuchat)
Na tomto místě si už můžete gratulovat , protože 50% procesu máte za sebou . Teď ale nastane druhá , tedy neméně zajímavá procedůra , u které musíte být taktéž mrštní , že by Vám Zátopek měl závidět , protože jinak budete set sakramentsky vedle a MMSko už nebudete chtít do smrti smrťoucí . (14-15 kapka)
Slabším povahám napovím , aby si po požití zacpali nos (12-15kapka ) , protože MMSko Vám z předešlé dávky regeneruje čuchové buňky a budete jak pes Ohař – jak Žralok , kterému do vody šupli krev a na pět kilometrů .
Prostě pes Vám může závidět a v Norování máte zlatou .
Ostatním pak , aby si před sebe dali nějaký pěkný akt nebo něco ještě milejšího , co by odvedlo jejich pozornost.
Jsou i tací , kteří jsou schopni a ředí jenom vodou , ale na naší planetě jsem to ještě nezahlíd (14-15kapka) .
Tedy pokračujem :
Nesmíte dlouho váhat , protože pod tím deklem se tvoří ingredience nevalné vůně a tak raději napočítejte do tří , napůl vydechněte a šup tam s tím . (Nečuchat)
V té druhé 2dcl sklenici máte již předem nalitou Kolču , kterou do sebe bezprostředně po akci frknete .
Nečekejte na nic a hnedka si nalejte další Kolču a pořádně si vypláchněte ústní dutinu .
Poté si zobnite kousek chleba , cucnite si Kolči , obsah v ústech promíchejte a šup s tím dolů .
Znovu propláchněte chlebárnu .
Po této procedůře si brknete a všechno je OK .
Toť má rada , kterou praktikuji a jsem na 15ti .
Ps: Beru 3x denně i když jsem dostal od Gewa kartáč a nedoporučuje , ale co už . Když jsem začal , tak jsem to chtěl dokončit .
Začal jsem 2-3-4 , 5-6-7 , 8-7-8 , 8-8-9 , 9-9-10 , 10-10-11 , PAUZA na C 10 dní , 10-10-10 , 11-12-13 , 14-15-15 a budu pokračovat tejden -- ráno a věčer , tedy 15 - - 15 .
Ptáte se kdy udělat Pauzu ?
Mě si organizmus řekne teda naprosto přesně a to , že začne brnčet špička jazyku a lechtají dásně .
Prozatímní výsledek : Cejtím se na 18 (sakumprásk) , místo rezavejch trubek mám teďko plastový , všechny záněty jsou pryč -- chčiju jak Bernal Lión (maminka říkávala ) , čuch na 100% , zrak – ostřejší vidění (dioptrie to neopravuje ) , plíce o 100% lepší a bolesti žádné , ostatní mužské záležitosti jsou takové , jak říkal La , tedy OK .
Co se týče kuřáků , tak můžu jenom říct , co říká La , tedy špinky Vám chutnají , ale nemusíte je mít , jinak řečeno , -- můžete klidně přestat kouřit bez toho , než by Vám to chybělo . La už o tom uvažuje a jak přestane on , tak přestanu i já .
Na MMSko se totiž musíte těšit jako na dobrůtku , jako na zákuseček po jídle , jako třešničku na dortu v tom našem uspěchaném životě a né na něho pohlížet jako na něco , co do sebe musím dostat stůj co stůj .
Takže pamatujte , MMSko je pro nás laskomina , která nám pomůže překonat nepřekonatelné .
![]()