Téma: MMS 1
http://www.badatel.sk/index.php?option= ;Itemid=47
Odpoveď môjho známeho na MMS 1:
Ivan, ten MMS je este prilis novy na to, aby som ho mohol odporucat osobne.Ja som totiz opatrny konzervativec a tu sa jedna o silnu chemikaliu v podstate.
Jedna sa sice o celom bezny a stary sterilizator(NaClO2) aktivovany kyselinou citronovou, aby vylucil ClO2 plyn, ktory v velkom malych kvanititach je velmi silne antimikrobialny, tiez velmi ucinny na rozne parazity, co bolo chemikom/metalurgom(tj kolegom pre mna, vlastne) Jim Humble dokazane ako ucinne na 75 000 pripadoch malarie.
Kedze Humble tvrdi, ze tato chemikalia ma medicke zdravotne pouzitie, a nasa FDA to neschvalila, zatial sa musi zdrzovat mimo USA, lebo tu by ho asi pichli do vazenia. Napriek tomu sa MMS(28% roztok NaClO2 s NaCl, v pomere 4:1) predava, ved sa pouziva vyse 70 rokov ako sterilizator vody, v nemocniciach a podobne.
Samozrejme som si clanky okopiroval a zalohoval,keby to z internetu vymazali, aby mi to zoatalo. A mozno za nejaky cas si vybudujem odvahu to aj sam vyskusat, ak budem mat pre to potrebu.
Pravdepodobne najskor povrchova, som uz vo veku, ked clovek dostava rozne predkancerozne kozne problemy a ta metoda aktivovaneho NaClO2 a DMSO sa mi celkom pozdava. Zatial som pouzival cytotoxicky artemisinin v DMSO na to a ten nici aj niektore okolite zdrave bunky(viaze na seba zelezo odkialkolvek)
Zaujimave, ze tato metoda na liecenie rakovin predpoklada, ze su vsetky rakoviny sposobene mikrobami v bunkach, ktore zmenia bunky na rakovinne a ktore ked su vyhubene, bunky sa premenia spat na normalne. Nie je to nic noveho, ale to by len potvrdilo ucinnost roznych antimikrobialnych latok ktore su zaroven ucinne na rakoviny, napr Graviola, paw-paw , uncaria tometosa/Samento a lapacho.
Dosial som bol vzdy toho nazoru, ze tieto su cytotoxicke, tj zabijaju rakovinne bunky, nie liecia ich