1

Téma: Final zapper.

Ken Presner bol otrávený ortuťou a po vyliečení vyvinul modifikáciu Ultimáte zapper na ničenie živých patogénov a stimuláciu imunity. Totožný prístroj pod názvom Final zapper si môžete za veľmi rozumnú cenu objednať tu: http://zapper.ic.cz/

Výrobca M. Greguš o jeho účinkoch hovorí: Vycházím ze zkušeností lidí kteří Final zapper používají.Musíte počítat s tím že některé zdravotní problémy se nevymizí okamžitě ,ale třeba během několika měsíců až 1 roku,a některé třeba během 24 hod.Chce to trpělivost.Dnes je už víceméně dokázané že zapper hlavně stimuluje imunitní systém a mění krevní obraz z kyselého spíše na alkalické prostředí.To o té stimulaci imunity jsem věděl už před 5 lety od jedné velmi úspěšné léčitelky,
a až 300kladných referencí naleznete zde-jde o tentýž přístroj-stejné tech.parametry-
http://tinyurl.com/7koh75

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

2

Re: Final zapper.

Ivan, prosím ťa, vedel by si urobiť porovnanie tohoto zappera a zappera firmy Zappertechnology?

3

Hulda Clark, keď začala so zapperom, tak najprv používala konkrétne frekvenia a konkrétne živé patogény.  Raz ale zistila, že pri určitej frekvencii kapú aj tie, ktoré rezonujú na iných frekvenciách. Toto podporuje názor, že patogény nekapú pustením ich frekvencie, ale elektrickým prúdom, ktorý rozbije proteiny plazmovej blany bakterie a a tým ju zlikviduje. Neviem, čo je pravda, ale viem, že na používanie frekvenčného generátora potrebuješ aj syncrometer, na zisťovanie patogenu, ktorý máš likvidovať. Zvládnuť toto všetko komplexne, vyžaduje kvalitnú výuku, a aj pomerne dosť peňazí. Hulda Clark naposledy používala Super ravo zapper od českej firmy, a povedala, že je najlepší, s akým kedy robila. Tejto firme dala aj autorské práva na svoje posledné knihy. Z toho mi vychádza, že frekvencia na lepší učinok zrejme vplyv bude mať, ale ja sa zatiaľ necítim na to, aby som zvládol syncrometer a generátorom, preto som sa rozhodol pre Final zapper.

4

Ak som to teda správne pochopila, Final zapper má na všetko len jeden program?
Bolo by teda možné na frekvenčnom zapperi si nastaviť program s jednou stabilnou frekvenciou?

5

Existujú jednofrekvenčné generátory -  napr.final zapper, a viacfrekvenčné generátory, napr. Super ravo zapper.  Ak by si chcela používať generátor regulovateľný na frekvencie, musela by si vedieť, aký živý patogén chceš vlastne likvidovať. K tomu potrebuješ syncrometer, ktorým sa zisťujú patogénny v tele, a naučiť sa s tým samozrejme pracovať. Samozrejme že môžeš na viacfrekvenčnom generátori pracovať z jednou frekvenciou, len takýto generátor je 10x drahší než jednofrekvenčný. A to nerátam potrebu syncrometra a všetko čo s tým súvisí.

6

Ide o to, že my máme doma Ravo zapper. Tak by sme to chceli skúsiť so zappovaním na jednej frekvencii. Nevieš na akej pracuje Final zapper? Kdesi sa uvádza že najúčinnejšia ja javí byť frekvencia okolo 2500 Hz.

7

Ano, to je tá frekvencia.

8

Keďže pri zappingu sa premiestňujú voľné iony prvkov do tela, nie je jedno, aké elektródy sa použijú. Takýto efekt sa využíva napríklad u iontoforézy.

Aké elektródy použiť? Z bežne dostupných je najlepšia mosadz dvojzložková, tombak, alebo hlbokoťažná(meď+zinok) a potom nerezová oceľ bez obsahu niklu (magnetická) typ: AISI 420 alebo 430.