1

Téma: Totálny kapitalizmus:

Ivan:
Roman, keď budeš mať len trošičku času, investuj ho do pozretia tohoto filmu. Fakt to stojí za to: http://www.mustwatch.cz/film/zero-inves … into-9-11/
Roman:
Nuz definitivne to stoji za pozrenie. Je tam plno zahad, ale nie som presveceny, ze na oficialnom vysvetleni nie je nic pravdy. Ten utok na Pentagon je vyslovene podozrivy a definitivne tam  nenarazilo velke dopravne lietadlo. Iste je okolo toho poriadne zamochlane sprisahanie, ako koho a za akym ucelom, to neviem a ani tento film to neobjasnuje
Vseobecne, v sucasnej politike je plno temnych stranok a kto to riadi spoza opony a za akym cielom, to sa mozeme len domnievat. Mozno by bolo na case, aby sa ludia vzburili, vyhodili velku vacsinu politikov a nasadili tam uplne novych ludi, potom by sme sa mozno nieco aj dozvedeli. Takto ti za oponou nechaju z casu na cas niekoho padnut, aby sa masy uspokojili a pritom si chystaju mnohych dalsich na rozne mozne situacie, tj maju svoju zasobu roznych babkovych politikv, ktori su dostatocne ukecani a presvedcivi, aby si ludia mysleli ze potvrdili(naschval nehovorim zvolili, lebo dostanu na vyber niekolkych dopredu prichystanych) jedneho z nich akoby svoju volbu.

Inac celkove to zapada do maskovacej politiky roznych silovych skupin na svete, ktore potrebuju nejak okupovat ludi roznymi sposobmi, aby nemali cas rozmyslat nad ekonomiou a skutocnymi dianiami, co sa konaju "za oponou"

Nuz je to znepokojujuce, ale ovela viac ma znepokojuju obcasne spravy okolo roznych globalistickych akcii, v poslednom case napr okolo povinneho stepenia, kde sa zjavili spravy okolo spojenia tohoto s roznymi organizaciami, ktorych ciel je zredukovat sucasne obyvatelstvo pod 2 miliardy, alebo dokonca na 500 milionov a spminaju na to ockovanie, biologicke prostriedky a dokonca riadene cipy, ktore chcu injektovat potajomky s vakcinami do ludi, povinne a pod trestnym konanim proti tym, co sa chcu ockovaniu vyhnut.
Ak je na tom co len nieco pravdy, pripravuje sa akcia uplne neslychanych barbarskych rozmerov, ktora keby sa potvrdila, je dovod na uzasnu vzburu ludi a monstrozne sudy, kde by museli pochytat a popravit desiatky risicov spickovych politikov a bohatych ludi, ktori musia mat v tomto prsty, teda ak to je naozaj pravda
A nemozno to vylucit, tie skupiny na "redukciu" obyvatelstva existuju, maju plno velmi bohatych a vplyvnych ludi, technologia na to je a je podozrivo rychly vyber a strasenie, aby sa ludia dali dobrovolne, ci nasilne ockovat.
Aj keby tie cipy neboli tzv "smrtiace" ale len "evidencne", aj to moze dat tym silovym skupinam do ruk nevidanu moc nad masami a to pravidelne povinne ockovanie mas nas moze pripravit o specificke imunity, na ktore mozu dnes geneticky vypestovat epidemiu, na ktoru vsetci takto pripraveni jednoducho masove vymru.

Nuz hrozne je si to co len predstavit, modlim sa, aby to nebola pravda, ale pre istotu vykonam vsetko, aby sme sa dozvedeli pravdu a rozhodne budem vsemozne bojovat proti ockovaniu, akemukolvek, kym sa tato situacia neobjasni a nevyriesi.

Ako by sa na to vyjadril arcibiskup Sokol, nas dobry rodinny znamy a privrzenec: je to vsetko praca diabla na zemi.
Aj on je jeden z tych, ktori sa sice modli ale aj kona podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia podla prislovia: "pomoz si clovece, aj Panboh ti pomoze"
Preto je takym trnom v ociach ludi, ktori chcu vladnut masam a sami nerespektovat ziadne civilizacne(bozie) prikazania, ako nezabijes, nepokradnes, nezosmilnis, nepovadzas...
Ivan:
Roman, som úplne pokojný, ohľadom našej budúcnosti, pretože sa deje presne to, čo napísal Peter Francuch vo svojich knihách, ktoré sprostredkovávajú zjavenia, ktoré mu boli umožnené.
Píše sa v nich čo tu píšeš, čo sa deje, dialo a bude diať. Prečo sa to deje, a kam to smeruje. Preto som úplne pokojný, a vôbec ma to navyvádza z miery. Viem prečo sú ľudia bezcitní, a egoistickí voči druhým, a zaujíma ich len vlastné ego. Viem aj to, prečo nie sme rovnakí, a prečo sú niektorí altruisti a niektorí egoisti.
O 11/9, si myslím, že je dielom samotnej americkej politickej špičky, vykonštruovanej pre invazívne potreby do druhých krajín, za účelom kapitálového zisku pre najbohatších. Myslenie týchto ľudí slúži kapitálu, a nemajú najmenší problém obetovať ani američanov, pre tieto účely. Ich zbraňou je klamstvo a dôvera väčšiny ľudí, ktorá im dáva možnosť realizovať scenáre, akým bol aj 11/9, či očkovacia kampaň, epidémia prasacej chrípky, regulácia spoločenských zriadení v Južnej Amerike, či inde vo svete, kde cítia ohrozenie svojho kapitálu. Obyčajní ľudia sú pre nich len nástrojom bohatstva, ničím iným. Regulácia obyvateľstva na menší počet má pre nich veľký význam, pretože im umožní väčších majetkov, a súčasná robotizácia výrobných procesov už nevyžaduje toľko zamestnancov, takže načo platiť nezamestnaných. Čipy budú vynikajúcim prostriedkom na ovládanie ľudí, ak budú v ľudskom tele. Ak by niekto odmietol poslušnosť, cez čim mu zablokujú možnosť existencie, takže takto môžu eliminovať ľudskú neposlušnosť. Keďže tento scenár očakávam, vôbec ma neprekvapuje.
Ešte ohľadom 11/9. Výbuchy v dvojičkách boli registrované skôr, než narazili do dvojičiek. Zrútenie dvojičiek bolo rýchlosťou voľného pádu prostredníctvom riadenej demolácie, tak isto aj susednej budovy, ktorú zrútili o niekoľko hodín neskôr. Do pentagonu narazila vlastná stihačka. Pentagon bol na jar roku 2001 informovaný o plánovaní útokov na biely dom a pentagon. V lete 2001 zrušili rýchlu leteckú obranu. Zlyhali všetky obranné systémy, riadené ľuďmi voči napadnutiu Pentagonu. Minister obrany po napadnutí pentagonu neriešil situáciu riadením obrany, ale pomáhal deportáciou zranených. Všetcia najvyšší, čo mali na starosti obranu Pentagonu v tomto zlyhaní, povýšili. Tí, čo boli označení za atentátnikov, sa nenaučili ani lietať v malých lietadlách, nieto ešte veľkých. Boli to nešikovní a hýrivým životom žijúci flákači, ktorí nemali najmenší záujem sa obetovať pre nejaký džihád. Neochota vlády seriózne situáciu vyšetriť. Takže čo mi z toho vychádza? Jednoznačne a bez najmenších pochýb, zinscenovaná fraška kapitálom a bezcitnosťou pošahaných ľudí, ktorí sa pokúšajú ani nie veľmi dômyselne oklamať dôverčivých ľudí o hrozbe fundamentálne náboženského , zahraničného terorizmu. Kto chce, nech im uverí. Ja na to schopnosti nemám.

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.

2

Re: Totálny kapitalizmus:

Ivan, presiel si si celeho Petra Francucha? Teda všetky jeho posolstvá?

Naposledy upravil: borko (2009-10-29 22:12:43)

Dúfam, že to prežijem!

3

Re: Totálny kapitalizmus:

pise sa v nejakej knihe presne, ze co sa stane, stava alebo stalo v minulosti? Ci to je tak roztrusene vo vsetkych jeho knihach? Dakujem...

Dúfam, že to prežijem!