1

Téma: elektrošoky

O tom, že žijeme vo svete patogénnych zložincov nie je pochýb. Používajú metódy, o ktorých ani mnohí z nich neveria, že sú dobré, ale ani toto im nebráni v tom, aby ich používali. Možno sa držia hesla, že lepšia je zlá metóda, než žiadna, a obhájiť si ju, by už nemal byť taký problém.
Ako 18 ročný som podstúpil dva elektrické šoky v domnení, že je to šanca na uzdravenie. Dôveroval som lekárom, takže som nepochyboval, že by mi to mohlo nejako ublížiť. Aký bol výsledok po nich? Vnímal som po nich všetko ešte viac otupelo.
O rok neskôr, v inej psychiatrickej liečebni, lekárka povedala mojej mame, že je dobre, že som dostal len dva, pretože to likviduje príliš veľa neurónov v mozgu. Asi preto som sa cítil ešte tupší. Táto lekárka ale vôbec nemala problém posielať 10, či 20x po sebe mladých ľudí na elektrošoky. Videl som výsledok u jedného mladého inžiniera, s ktorým som býval na izbe, a ktorý bol celkom normálny až do doby, kým nemal za sebou 10 šokov. Po tejto praktike už nevedel ani chodiť, nevedel kto je, kde je, a nevedel ani rozprávať. Ale dosiahli čo chceli. Už nemal depresiu. Vlastne ju ani nemohol mať, lebo tú môže mať len človek vnímajúci, a tým už on nebol. Ak ste videli film Prelet nad kukučím hniezdom, tak to bolo práve o tom.
Práve som odchádzal z liečebne, keď ho v takomto stave doniesli na izbu. Ani som sa s ním nemohol rozlúčiť, vôbec ma nevnímal.
Myslím, že som mal oproti nemu šťastie, že som dostal len 2 šoky a nie toľko, čo on. Napriek tomu je psychiatria hrdá na tento svoj vynález, ktorý zrejme prevzala od svojich kolegov, z oblasti vyšetrovania "trestných činov", prostredníctvom mučenia, kde sa elektrošoky hojne používajú, hoci aj na vymývanie mozgov. Tu asi skrsla myšlienka prvého psychiatra použiť túto metódu na "duševné poruchy", vymyť mozog a vymiesť tak diabla. Hodné "inteligencie" človeka. Pritom dodnes psychiatria nevie, akým spôsobom elektrošoky "pomáhajú". Vlastne to vie, len o tom mlčí, lebo jej nepripadá dôstojné človeka o tom hovoriť. Ale ja vám to poviem. Likvidáciou mozgových buniek, sa likvidujú aj príznaky choroby, pretože ani choroba sa nedokáže prejaviť bez buniek, ak nerátame demenciu. Takže takto funguje medicína. Likviduje choroby aj z človekom. Predstavte si, že vám kvet napadne choroba. Môžte ju postriekať chemikáliou tak, že sa zničí choroba a rastlina prežije, alebo tak, že skape choroba aj s rastlinou. To čo som videl, mi pripomínalo to druhé. Ak si chcete o tom niečo prečítať, tak aj tu: http://www.cchr.cz/files/Czech-Bklt-ECT.pdf

NAJVIAC ZO VŠETKÉHO MA ZAUJÍMA PRAVDA.