Téma: ALA
Pýtajte sa na ALA
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Sú tu informácie o hľadaní pravdy, to ale nezaručuje, že sú aj pravdou samotnou.
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Ivan, vsade po anglicky-hovoriacich forach sa pise, ze ALA sposobuje neprijemne pocity. Jej ucinky su samozrejme zname, ze je to zatial najucinejsi detoxikator ortute z mogzu a organov. Ale aj tak vela ludi citi neprijemne pocity a musia brat ALA v davke 25mg... zozaciatku
Preco to nam DVOM robilo dobre a napr. Petovi to nerobilo nic? Moze to byt tym, ze ti uz detoxikujes dlhsie, ja som menej zasvineny a Peto je zasvineny akurat?
Ivan, vsade po anglicky-hovoriacich forach sa pise, ze ALA sposobuje neprijemne pocity. Jej ucinky su samozrejme zname, ze je to zatial najucinejsi detoxikator ortute z mogzu a organov. Ale aj tak vela ludi citi neprijemne pocity a musia brat ALA v davke 25mg... zozaciatku
Preco to nam DVOM robilo dobre a napr. Petovi to nerobilo nic? Moze to byt tym, ze ti uz detoxikujes dlhsie, ja som menej zasvineny a Peto je zasvineny akurat?
V tom to nebude. Ja ALA beriem od začiatku, a fungovala od začiatku. Detaily nepoznáme, tak nevieme prečo. Polčas rozpadu ALA je pol hodina, nemá schopnosť vyviesť z tela všetku ortuť, ktorú z neho vytiahne. Ja som spolu z ALA užíval DMSA, Spirulinu, Chlorellu. Takže mohli naviazať to, čo ALA nechala v krvi a preto som nemal veľké reabsorbčné príznaky. Neviem, či si bral aj Ty niečo k ALA, ale tiež pozitívne fungoval len krátko, pokiaľ viem. Takže uvoľnil Ti niečo z mozgu, ale časom sa to vrátilo, keďže sa všetko nevyplavilo z tela. Ľudia, čo si sťažujú na ALA, prísne dodržiavajú Culterov postup? Peter, podľa jeho slov máva stavy aj bez derealizácie, takže jeho mozog nie je až tak zasiahnutý ake naše. Preto možno nepociťoval nejaký výrazný rozdiel.
Je to mozne. Peto mi stale prizvukuje, ze ma hlavu cistu /ked zacne brat DMSA/, ale ze mu myslienky viria hlavou.
Ano, dodrzuju Cutlerov protokol. Ale nikto nevie do akej miery. Aj sam Cutler pise, ze ALA sposobuje narozdiel od DMSA neziaduce ucinky a je pre niektorych ludi nie tak lahko znesitelna.
Aké sú tie nežiadúce účinky ALA?
Znateľný účinok na derealizáciu som od ALA zaregistroval len pri tých najsilnejších derealizáciách, takže nie vždy.
Znateľný účinok na derealizáciu som od ALA zaregistroval len pri tých najsilnejších derealizáciách, takže nie vždy.
Alu som si uz par mesiacov nedal. Idem sa riadit tym chemikom co ho tu stale spominame. Uz len preto, ze to prezil a vysiel z toho a funguje! To, ze je chemik bolo jedno z najvascich stasti, kt. mali ludia, co podstupuju liecenie od chronickej otravy ortutou!
DMSA ti už naložili do lietadla. Už sa nevie dočkať tvojej ortuti, nenažranec jeden.
Takže ako je to s ALA? Ja som radil, použiť ALA na zistenie ortuťového zamorenia vzhľadom na derealizáciu. Mne aj Marekovi derealizácia zoslabla po užití ALA. Trvá to ale len chvíľu a potom sa to vráti. Dôvod je jednoduchý. ALA má krátky čas rozpadu, takže čo sa z uvoľnenej ortuti nestihne do rozpadu ala vyplaviť z tela, tak to ostane v krvi a nastáva efekt akútnej otravy.
RNG tiež radí ala na zistenie ortuťového zaťaženia, ale v zmysle efektu akútnej otravy. Píše toto: Pomerne dobry test na zamorenie ortutou je zobrat 600 mg alfa lipoickej kyseliny(chelator ortute) a ked dostanes zavrate a depresiu z toho, tak mas v tele privela ortuti a pri chelacii ALA sa ti docasne dostala odburana ortut do krvneho oberhu a vyvolala depresiu.
Ešte by som chcel poznamenať, že znateľný efekt oslabenia derealizácie som od ALA zaznamenal len zo začiatku. Keď mi derealizácia zoslabla, už som to neregistroval. Do úvahy pripadá aj fakt, že ak je ortuť rozvírená v krvi, tak už ALA nemusí mať viazaciu kapacitu aj na mozog, takže logicky ani na derealizáciu.
ja som si asi pred 3 tyzdnami dal počas 3 hodin 600g ala aj s dmsa, a vecer som sa citil ako opity a tlak isiel hore...
Príspevky [ 1 až 10 z 16 ]
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190 Partneři: hostováno na Stable.cz | Skoda YETI | povinné ručení | snehove frezy | Vlastní diskuzní fórum | praha zoo | katalog nabytek | rychlý prachy | facebook registrace | Registrace domény |