Ísť do obsahu fóra
Cesta ku zdraviu...
O tom, ako si pomôcť zlepšiť zdravie.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Aktívne témy Témy bez odpovede
Hľadanie pravdy:
Sú tu informácie o hľadaní pravdy, to ale nezaručuje, že sú aj pravdou samotnou.
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RSS zdroj témy
Príspevky [ 11 až 13 z 13 ]
- Matus
- Nový uživatel
- Neprítomný
Re: GSE - citricidal
Porovnal som asi 5 zdrojov (SK, CZ, UK, US) (vsetky odtialto + iHerb) a najlepsie mi pomerom cena/obsah vysiel iHerb (aj s ohladom na postovne na Slovensko):
http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Or
/4211?at=0
http://www.iherb.com/NutriBiotic-The-Or
/4215?at=0
Mňa by zaujímalo, či niekde môžem zistiť koľko polyphenolov obsahuje citricidal extrakt .......mg/!g,
resp ......mg/ml. Nie koľko citricidalu je napr v jednej kapsule, resp ml. prípravku.
Ďakujem
Naposledy upravil: karolbb (2011-10-28 12:03:18)
Chcela by som sa opýtať, pre deti citricidal, GSE alebo greposept? Ak použijem greposept, je šanca, že sa zbavia všetkého, čoho by sa mali zbaviť? A čo dávať deťom, aby sa dôkladne zbavili toho, čo greposept resp. GSE zničí? A čo sa týka tekutín, aké množstvo by mali vypiť? Dostať do dieťaťa 2 l tekutín denne je asi obtiažne.
Príspevky [ 11 až 13 z 13 ]
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 390
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 1885
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2572
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2595
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2.php on line 2940
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 924
Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /usr/share/pear/MDB2/Driver/mysql.php on line 1190
Doporučujeme: povinné ručení, katalog nabytek, praha zoo, facebook registrace, snehove frezy, Domény .cz, Skoda YETI, hosting Stable.cz, Vlastní diskuzní fórum, rychlý prachy,